Την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα, είχε την ευκαιρία σήμερα (23/1) ο νέος προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Χατζηνικολάου στο φιλικό που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας με αντίπαλο τη Λίτεξ Λόβετς του Χρίστο Στόιτσκοφ.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τον Ηρακλή να αγωνίζεται με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτούς που δεν είχαν μέχρι σήμερα πολύ χρόνο συμμετοχής. Σ' ότι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, η εμφάνιση του Τούνι ήταν αυτή που σκόρπισε ελπίδες, καθώς ο Ισπανός σκόραρε κιόλας, ενώ ο Κιρόφσκι έδειξε να θέλει λίγο χρόνο ακόμη προκειμένου να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.
Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 32' με γκολ του Τζούνιορ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαράφογλου, για να ισοφαρίσει ο Ημίθεος στο 59' με έξυπνο γκολ από τον Τούνι που πλάσαρε σωστά έπειτα από πάσα του Τσιότρα.
Η BlueArena βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και σας μετέφερε τις κυριότερες φάσεις του αγώνα
15': Πάσα του Τούνι προς τον Κιρόφσκι που βρίσκεται σε καλή θέση, αλλά δεν κάνει καλό κοντρόλ και χάνει την μπάλα.
32' ΓΚΟΛ 0-1: Ο Σαράφογλου Κράτησε περισσότερο την μπάλα από όσο έπρεπε με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι να κλέψουν και ο Τζούνιορ από θέση βολής να ανοίξει το σκορ.
43': Ανατροπή του Αλεξίου μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν σφυρίζει το πέναλτι, στην εξέλιξη της φάσης ο Θόρια σουτάρει διαγώνια αλλά η μπάλα περνά πάνω από τα δοκάρια.
-Ο Ηρακλής ξεκίνησε με Παπαστεριανό, Κραγιόπουλο στο κέντρο της άμυνας, Τροίρη δεξιά, Ραφαηλίδη αριστερά, Θόρια (αριστερά), Αλεξίου (δεξιά) στις πτέρυγες, τον Σαράφογλου και τον Ντατίδη στη θέση των αμυντικών χαφ, τον Τούνι σε ελεύθερο ρόλο και τον Κιρόφσκι στην κορυφή. Η έλλειψη ομοιγένειας στους "κυανόλευκους" είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι να κρατούν περισσότερο την μπάλα στην κατοχή τους. Πολύ καλή παρουσία μέχρι στιγμής από τον Τούνι που ζητάει μπάλα και προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι ακόμη κι αν χρειαστεί να γυρίσει μέχρι τα στόπερ για να πάρει μπάλα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κιρόφσκι είναι δυνατός, δίνει μάχες, αλλά στη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε δεν είχε σωστή επιλογή και χάθηκε η ευκαιρία (video). Το παιχνίδι πάντως, κάθε άλλο παρά φιλικό είναι, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που σημειώθηκαν σκληρά μαρκαρίσματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.