Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Στον αρχηγό του κυπέλλου προτάθηκε θέση στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και εκείνος δήλωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις του…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πέραν του Στράτου Ευγενίου και κάποιων συνεργατών του, στο διοικητικό συμβούλιο της νέας ΠΑΕ – όπως είναι φυσικό – θα ενταχθούν και Ηρακλειδείς παράγοντες, νέας εκ των οποίων αναμένεται να είναι ο Κώστας Ιωακειμίδης, ο οποίος διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμφωνία για την επανεκκίνηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο κατατέθηκε και στον Γρηγόρη Φανάρα, με τον ιστορικό αρχηγό του κυπέλλου να απαντά αμέσως θετικά, εκφράζοντας την επιθυμία να στηρίξει με κάθε τρόπο τη νέα προσπάθεια της αγαπημένης ομάδας του, με την οποία συνέδεσε τη ζωή και τα βιώματά του.

Ο πρώην γενικός αρχηγός του “κυανόλευκου” ποδοσφαιρικού Τμήματος αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία και τη γνώση του αντικειμένου, που διαθέτει και από Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει, τόσο ο δικός του ρόλος, όσο και το ποιοι θα αναλάβουν θέσεις γύρω από τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Στην περίπτωση του Γρηγόρη Φανάρα, πάντως, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι πραγματοποιείται μία εξαιρετική επιλογή, από όλες τις απόψεις…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top