Παραμένουν Αναγνωστοπούλου, Μελενικιώτου και Πετρίδου

Οι νεαρές αθλήτριες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ημίθεου συνεχίζουν στα “κυανόλευκα”.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή, αναφέρει:

Και οι μικρές είναι μαζί μας και την νέα χρονιά.
Κική Αναγνωστοπούλου , Δήμητρα Μελενικιώτου, Δόμνα Πετρίδου ανανέωσαν για την επόμενη χρονιά με τον Ηρακλή WBC. Και οι τρείς είναι προσωπικές επιλογές του coach Αστεριάδη καθώς τις γνωρίζει πολύ καλά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου που τις είχε παίκτριες. Η Δόμνα φυσικά έχει ήδη συμμετοχές με το γυναικείο με πολύ καλή εικόνα εδώ και τρία χρόνια . Ο Ηρακλής και ιδιαιτέρα η Λίνα Τραμουντάνη είναι από τις λίγες ομάδες που φέτος αλλά και όλα αυτά χρόνια δίνει ευκαιρίες στα κορίτσια που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.
Τα κορίτσια δηλώσαν:
Αναγνωστοπούλου: Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για τριτη συνεχόμενη χρόνια στην ομάδα του Ηρακλή και ευελπιστώ μέσα από την ομαδική δουλειά να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας.Μακάρι η νέα χρόνια να μας βρει χωρίς τραυματισμούς και με πολλές νίκες
Μελενικιώτου: Είναι τιμή για εμένα να φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου , του Ηρακλή . Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του προπονητή ! Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά , με υγειά !!
Πετρίδου: Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι για μια ακόμη χρόνια στον Ηρακλή, στελεχώνοντας την ομάδα πλέον ηλικιακά ως γυναίκα, εύχομαι μια καλή σεζόν με υγεία και πολλες επιτυχίες.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top