Κουζέλογλου: “Σημαντικό όπλο ο κόσμος μας”

Η τοποθέτηση του νεοαποκτηθέντος διεθνή ψηλού, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, σημείωσε:

Έπειτα από μια σύντομη θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Ορτέζ, ο Γιάννης Κουζέλογλου επιστρέφει στην Ελλάδα, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του ΗΡΑΚΛΗ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr, ο 26χρονος παίκτης δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. “Αισθάνομαι ωραία και είμαι πολύ χαρούμενος, που θα παίξω στον ΗΡΑΚΛΗ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ήθελα για οικογενειακούς λόγους να παραμείνω στη Θεσσαλονίκη και η πρόταση του ΗΡΑΚΛΗ μού έδωσε αυτή τη δυνατότητα. Έχω τεράστιο κίνητρο να δουλέψω και να δώσω το 100% για την καινούργια μου ομάδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο καθημερινή προσπάθεια στο γήπεδο”.

 

 

Ο τρόπος, με τον οποίο τον προσέγγισε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, οι συνεργάτες του, αλλά και οι διοικούντες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του, να αποδεχθεί την πρόταση των “κυανόλευκων”. “Τόσο ο κόουτς Σκουρτόπουλος, όσο και τα στελέχη της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο πολύ με θέλουν στον ΗΡΑΚΛΗ. Ήταν ένας βασικός λόγος για να πω το “ναι” και να γίνω μέλος της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ”.

 

 

Ο Κουζέλογλου πραγματοποιεί εδώ και καιρό ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να εμφανιστεί όσο το δυνατόν καλύτερος τη νέα σεζόν. “Θέλω να βελτιώνομαι και να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα σεζόν. Να φανώ πιο έτοιμος και να βοηθήσω τον ΗΡΑΚΛΗ να πετύχει τους στόχους του. Η περίοδος αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να δουλέψει ένας αθλητής και να βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού του, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας δύσκολης χρονιάς, όπως αυτή που έρχεται”.

 

 

Ο Θεσσαλονικιός φόργουορντ έχει αγωνιστεί ως αντίπαλος στο Ιβανώφειο και ανυπομονεί να ζήσει την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι οπαδοί της “κυανόλευκης” ομάδας. “Δεν βλέπω την ώρα να παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας. Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλη βοήθεια και δύναμη δίνουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της στους εντός έδρας αγώνες και θα είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε στο πλευρό μας”, τόνισε και κατέληξε, στέλνοντας το δικό του μήνυμα: “Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Αυτό που μπορώ να πω, από τη δική μου πλευρά, είναι ότι θα προσπαθήσω να δουλεύω κάθε μέρα σκληρά και να είμαι συγκεντρωμένος για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΗΡΑΚΛΗ προς το πρόσωπό μου”.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εσωτερικός χώρος και κείμενο που λέει "23.58 ΕΛΛΑΣ Eurobank"

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top