Τμήμα Βόλεϊ: “Ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλα τα παιδιά…”

Μακροσκελής ανακοίνωση της βολεϊκής διοίκησης του Ηρακλή…

Βόλει, Ηρακλής

Όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Διοίκησης του Τμήματος Βόλεϊ του ΓΣ Ηρακλής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ VOLLEY Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗ

Οι άνθρωποι που συγκροτούμε την ομάδα που ανέλαβε το ύψιστο καθήκον να συμβάλλει στην αναγέννηση του Τμήματος VOLLEY του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ, από την πρώτη στιγμή κινηθήκαμε, και θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να κάνουμε το ίδιο, με μοναδικό μας γνώμονα το καλό του πολυαγαπημένου μας ΗΡΑΚΛΗ. Αυτό αποτελεί για εμάς μια οριστική και αμετάκλητη απόφαση την οποία δεν έχουμε σκοπό να παραβούμε για κανέναν απολύτως λόγο. Στα πλαίσια αυτής της απόφασής μας εντάσσεται και η ξεκάθαρη βούλησή μας να μην εμπλακούμε ούτε τώρα ούτε στο μέλλον σε παρασκήνια και σε παζαρέματα με κανέναν και για τίποτα. Αυτό απαιτεί η ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ μας, η σοβαρότητα του εγχειρήματος αλλά και η δική μας αξιοπρέπεια και σοβαρότητα.

Οι Ακαδημίες του Συλλόγου ξεκίνησαν δυναμικά μετά τη λήξη των απαγορευτικών μέτρων όταν οι περισσότεροι σύλλογοι έδειξαν είτε αδυναμία είτε απροθυμία να το κάνουν. Επί 45 ημέρες-έως 10 Ιουλίου 2021-περίπου 80 παιδιά προπονήθηκαν με τους καλύτερους προπονητές Volley όπως κατά γενική ομολογία είναι ο Αντρέι Κράβαρικ, ο Μιχάλης Κυριακού και ο Γιώργος Καραβιδόπουλος. Τηρώντας σχολαστικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις προπονήσεις χωρίς ούτε ένα κρούσμα κερδίζοντας έτσι το στοίχημα της προστασίας της υγείας των παιδιών του ΗΡΑΚΛΗ μας αλλά και των οικείων τους.

Σε μια χρονική περίοδο που πολλά ακούγονται και γράφονται θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι μετά τις 20 Αυγούστου θα γίνει επίσημη ανακοίνωση που θα αφορά στην έναρξη των εγγραφών στις Ακαδημίες VOLLEY του Συλλόγου μας για την περίοδο 2021-2022.

Καλούμε λοιπόν τα παιδιά και τους γονείς τους να πυκνώσουν τις τάξεις του Συλλόγου μας και να αποτελέσουν κομμάτι – το σημαντικότερο – της αναγέννησής του και να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος με την αρωγή των καλύτερων και περισσότερο καταξιωμένων προπονητών.

Το κάλεσμά μας δεν έχει φραγμούς και όρια. Απευθυνόμαστε σε όλους. Σε όλα τα παιδιά που ήταν έως πριν λίγες ημέρες μαζί μας και τα ευχαριστούμε γι αυτό. Στα παιδιά που θα μείνουν ελεύθερα από άλλους συλλόγους (διάλυση, αναστολή) και που είμαστε έτοιμοι να τους δώσουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στα επόμενα αναπτυξιακά πρωταθλήματα μέσω επανεγγραφής στον ΗΡΑΚΛΗ μας. Στα παιδιά που θελήσουν για πρώτη φορά να ασχοληθούν με το VOLLEY και να το διδαχθούν από τους καλύτερους στο Σύλλογο που έχει ταυτίσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε όλους αυτούς που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ και τον βάζουν πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας είναι μια μεγάλη οικογένεια με μια τεράστια αγκαλιά που τους χωράει όλους. Για εμάς θα είναι μέγιστη τιμή και αμέτρητη χαρά να τον υπηρετήσουμε. Όμως ΗΡΑΚΛΗΣ είναι κυρίως οι αθλητές και οι αθλήτριές του. Όλα αυτά τα παιδιά που φουσκώνουν από υπερηφάνεια όταν φορούν τη φανέλα με τον ημίθεο στο στήθος. Αυτά τα παιδιά τα θέλουμε κοντά μας και τα περιμένουμε.

Με απόλυτο σεβασμό στα παιδιά και τους γονείς τους που είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθούν σύντομα κοντά μας,

η Διοίκηση του Τμήματος VOLLEY του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "IRAKLIS VOLLEY CLUB 2012 1"

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top