Ο Τζέρι Σμιθ και οι άλλοι…

Πολλές προτάσεις για ξένους, που αγωνίστηκαν στην ελληνική Λίγκα, στα χέρια του Σκουρτόπουλου – Ο Αμερικανός σκόρερ της Λάρισας θέλει Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πέρα από τις διερευνήσεις, αλλά και τα… δίχτυα, που… ρίχνει στην ελληνική αγορά ο Ηρακλής, ο κόουτς της ομάδας και όσοι ασχολούνται με τη στελέχωση του νέου ρόστερ, λαμβάνουν προτάσεις για ξένους παίκτες.

Πολλές εξ αυτών αφορούν σε αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν (ακόμη και στην περίοδο, που μόλις έκλεισε) στο ελληνικό πρωτάθλημα και ξεχώρισαν, χαρακτηριστικό παράδειγμα εκ των οποίων η περίπτωση του Τζέρι Σμιθ.

Ο 34χρονος γκαρντ (παίζει στο “1” και στο “2” και έχει ύψος 1,88), ο οποίος ήταν από τους ηγέτες της Λάρισας, μετά από μακρά καριέρα – κατά τη διάρκεια της οποίας αγωνίστηκε σε Αμερική, Ιταλία, Ισραήλ και Τουρκία – έχει εδραιωθεί την τελευταία τριετία στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας δύο πολύ καλές σεζόν στον Ήφαιστο και μία τρίτη – αναλόγως καλή – στη θεσσαλική ομάδα.

Μάλιστα, εντυπωσίασε στον αγώνα του Ιβανωφείου, πετυχαίνοντας 31 πόντους και έχοντας απίστευτη ευστοχία στα τρίποντα (6/7).

Η πλευρά του παίκτη να επιθυμεί τη μεταγραφή στον Ηρακλή, όμως οι “κυανόλευκοι” δεν κάνουν την κίνηση προς το μέρος του και αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο παίκτη ως έναν από τους πολλούς που προτείνονται, σε μία θέση με πάμπολλες – πράγματι – επιλογές (και μάλιστα πολύ καλές), χωρίς κανείς να βιάζεται να πάρει από τώρα την απόφαση για το ποιος θα είναι ο βασικός ξένος της ομάδας στο “1” ή στο “2”…

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top