Φορτσάρουν Ιταλοί και Ελβετοί, άρωμα νίκης η Κολομβία – παρολί φωτιά στο 11.63!

Άλλη μια μέρα με πρωταγωνιστή το Euro στο κουπόνι είναι η σημερινή Κυριακή (20/06)!

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr δίνει τις προτάσεις του για το Ιταλία – Ουαλία και το Ελβετία – Τουρκία. Αλλά έχει και προγνωστικό από το Copa America, καθώς και το τουρνουά μπάσκετ Ακρόπολις. Όλοι οι αγώνες προσφέρονται από το Pamestoixima με πλήθος αγορών. Ας δούμε που ποντάρουμε σήμερα!

 

Με την ποιότητα της Ιταλίας

 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Euro, που διεξάγεται στις 19:00 ανάμεσα στην Ιταλία και την Ουαλία.

 

Η “σκουάντρα ατζούρα” είναι η ομάδα που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις στη διοργάνωση. Έχει κάνει το απόλυτο των νικών στις δύο πρώτες αγωνιστικές, κερδίζοντας την Τουρκία και την Ελβετία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (3-0). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς μετράει δέκα συνεχόμενες νίκες, διατηρώντας, μάλιστα και ανέπαφη την εστία της.

 

Με πρωταγωνιστή τον Μπέιλ, η Ουαλία πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Τουρκίας και βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά. Στην αναμέτρηση της πρεμιέρας είχε αποσπάσει ισοπαλία (1-1) από την Ελβετία, με τον Μουρ να ισοφαρίζει το γκολ του Εμπολό. Έχει καταφέρει να σκοράρει στους εφτά από τους εννιά πιο προσφατους αγώνες της.

 

Το σύνολο του Ρόμπερτ Πέιτζ είναι αξιόμαχο και παλεύει όλα τα παιχνίδια, η Ιταλία όμως είναι ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα. Μπορεί να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι. Θα στηρίξουμε Ιταλία -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

 

Ανώτεροι οι Ελβετοί

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με Euro και το άλλο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, όπου η Ελβετία αντιμετωπίζει στις 19:00 την Τουρκία.

 

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ιταλία και ηττήθηκε εύκολα και δίκαια με 3-0. Αντίθετα, στο παιχνίδι της πρεμιέρας της διοργάνωσης ήταν καλύτερη από την Ουαλία και αδικείται από το τελικό 1-1. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί γκολ στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

 

Πραγματικά απογοητευτική η παρουσία της Τουρκίας στο φετινό Euro. Αν, μάλιστα, η ήττα (3-0) από την Ιταλία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αναμενόμενη, δεν ισχύει το ίδιο και για αυτή (0-2) από την Ουαλία. Αποτέλεσμα που την έφερε ουραγό στη βαθμολογία. Πριν την έναρξη του τουρνουά “έτρεχε” ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Ελβετία, αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι σε μια Τουρκία με αμυντικές αδυναμίες και άσχημη ψυχολογία. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.75.

 

Προβάδισμα η Κολομβία

 

Προχωράμε στις προτάσεις μας με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 03.00 για την τρίτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα, με την Κολομβία να αντιμετωπίζει το Περού.

 

Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων έχουν οι Κολομβιανοί, με απολογισμό δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Το πιο πρόσφατο “Χ” χωρίς τέρματα απέναντι στη Βενεζουέλα, σε ένα παιχνίδι που δεν επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί. Παρ’ όλα αυτά βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και κρατούν στα χέρια τους την υπόθεση πρόκριση. Διακρίνονται για την καλή ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς δέχτηκαν μόλις ένα γκολ στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους.

 

Το Περού δεν τα κατάφερε απέναντι στη διοργανώτρια Βραζιλία και γνώρισε βαριά ήττα με 4-0. Δέχτηκε πάντως, τα δύο από τα τέσσερα γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πέμπτη ήττα του στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Ακόμα, στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις του, δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

 

Η Κολομβία θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την “γκέλα”  με τη Βενεζουέλα και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στο Περού, καθώς είναι σαφώς πιο δυνατή ομάδα. Θα ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 1.75.

 

“Σφιχτό” ματς για την Ελλάδα

 

Κλείνουμε για σήμερα με μπάσκετ και το Τουρνουά Ακρόπολις, για το οποίο η Ελλάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Σερβία στις 20:00.

 

Κέρδισε η Ελλάδα στο προηγούμενο ματς της στη διοργάνωση το Πουέρτο Ρίκο με 77-69. Κορυφαίοι οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου που έδωσαν πόντους με τα καλάθια τους. Πολύ καλή και η αμυντική λειτουργία της ομάδας.

 

Πολύ δυναμικές εμφανίσεις έχει κάνει η Σερβία, τόσο κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο (80-68) όσο και πιο πρόσφατα στο Μεξικό (67-104). H διαφορά είχε ξεφύγει σε διψήφιο νούμερο ήδη στο ημίχρονο.

 

Την κατάκτηση του τουρνουά θέλουν και οι δύο ομάδες. Η Σερβία έχει μεν το προβάδισμα και την ποιότητα. Θα προτιμήσουμε να στοιχηματίσουμε στους πόντους, ωστόσο. Επιλογή μας αποτελεί το Under 153.5 πόντοι σε απόδοση 1.90.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top