Iraklis Kalamaria Group: “Κάποιοι καπηλεύονται το όνομα του Ηρακλή…”

Παρεμβάσεις του “κυανόλευκου” οπαδικού γκρουπ στη σελίδα της ομάδας των Αμπελοκήπων, μετά την αποτυχία της τελευταίας να πετύχει την άνοδο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το Iraklis Kalamaria Group πραγματοποίησε παρέμβαση – τοποθέτηση στον λογαριασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Αμπελοκήπων, με αφορμή την αγωνιστική αποτυχία της συγκεκριμένης ομάδας.

Οι οργανωμένοι Ηρακλειδείς της Καλαμαριάς, σημειώνουν χαρακτηριστικά:

Και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος….

Το σωματείο των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αν και επικράτησε αυτού των Αμπελοκήπων της Δράμας, εντούτοις δεν επέτυχε πρώτη θέση και συμμετοχή στα μπαράζ όπου θα είχε τη δυνατότητα να διεκδικήσει άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Από τη μια κρίμα για τους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα έφταναν τόσο ψηλά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.

Από την άλλη σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αισθανόμαστε ΗΔΟΝΗ που οι καπηλεύοντες το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου που λατρεύουμε απέτυχαν παταγωδώς….το λες και Θεία Δίκη…..

Καλή συνέχεια λοιπόν στο σωματείο σας κύριοι, πολλές επιτυχίες σας ευχόμαστε στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης!!

 

Ο διάλογος και δη όταν είναι δημόσιος και γίνεται με επίπεδο και επιχειρήματα μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Σας απαντούμε λοιπόν στον ίδιο τόνο και αναμένουμε το ίδιο και από εσάς. Ο μόνος τρόπος ώστε το Σωματείο σας να θεωρηθεί η φυσική συνέχεια του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του σκέλος είναι να προκύψει σχετική απόφαση από Συνέλευση των μελών του Γ.Σ. κάτι που ουδέποτε συνέβη. Επομένως βάση και του καταστατικού του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ δεν υπάρχει η δικαιοδοσία να προβάλλεστε ως η συνέχειά του. Πάμε τώρα στην περιβόητη αυτή συμφωνία, η οποία ουδέποτε παρουσιάστηκε και ουδέποτε έγινε γνωστό ποιοι την υπέγραψαν. Αναφέρατε χαρακτηριστικά την παρουσία του κ. Κράογλου στην παρουσίαση του Σεπτεμβρίου.

Και σας ερωτούμε: Ποιον θεσμικό ρόλο έχει ο υπουργός στο Σύλλογο ώστε να βάλει την υπογραφή του (που ουδέποτε φυσικά έβαλε) σε κάτι που θα καθορίσει το μέλλον του ΗΡΑΚΛΗ;!(Απλώς παρίστατο κύριοι!!) Στο διά ταύτα τώρα, έχετε μια συμφωνία με έναν απλό φίλαθλο που τυγχάνει να έχει οικονομική επιφάνεια(κ. Δρακόπουλο) και με μία επιτροπή η οποία δεν έχει κανέναν απολύτως θεσμικό ρόλο, καμία σχέση με τον Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ. Στερείται η όποια επιτροπή υπέγραψε το δικαίωμα της υπογραφής σε κάτι τόσο σημαντικό για το μέλλον του Συλλόγου. Υπέγραψε μαζί σας ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ. και δεν το ξέρουμε;;!! ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! Για να καταλάβετε με την ίδια ευκολία και εμείς μπορούμε να σχηματίσουμε επιτροπή και να συμφωνήσουμε μόνοι μας με ένα Σωματείο δίνοντας του την ονομασία ΗΡΑΚΛΗΣ και θεωρώντας το ως συνέχεια του ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Θα έχουμε την παραμικρή νομική και ηθική νομιμοποίηση να κάνουμε κάτι τέτοιο;;!!! ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ όπως δεν την έχετε ούτε εσείς!

Αν επιθυμείτε να είστε η συνέχεια του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο μόνος δρόμος είναι να το αποφασίσει η Συνέλευση του ΝΓΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. Ως τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα και να παρουσιάζεστε ως συνέχεια ΗΡΑΚΛΗ διότι υπάρχουν και νομικές συνέπειες. Αν μάλιστα αποκομίσετε και χρηματικό κέρδος από αυτό (εισιτήρια διαρκείας, μπουτίκ κτλ) τότε το αδίκημά σας ενδεχομένως να σας φέρει αντιμέτωπους ακόμη και με σοβαρές ποινικές ευθύνες.

Παρουσιάστε επιτέλους την περιβόητη αυτή συμφωνία και αποδείξτε ότι έχετε τη νομιμοποίηση για αυτό που ισχυρίζεστε. Εναλλακτικά αναθεωρήστε και επιχειρήστε ενδεχόμενη συμφωνία με τον Γ.Σ. Σε αντίθετη περίπτωση ναι λυπούμαστε πολύ που σας το λέμε αλλά ο όρος ‘καπηλεία’ νομικά και ηθικά είναι ο μόνος που μπορεί περιγράψει αυτήν την κατάσταση.

Αναμένουμε την απάντηση σας….

Μετά τιμής, Iraklis Kalamaria Group.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top