Νίκη κορυφής η “βασίλισσα”, ζωντανή στο κόλπο η Παρί!

Σούπερ το Κυριακάτικο κουπόνι, με ματσάρες σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δυνατά ντέρμπι!

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα από Premier League, La Liga, Ligue 1 και Serie A! Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για όλες τις βαθμολογίες, όπως για παράδειγμα τη Βαθμολογία Ισπανίας, όπου γίνεται χαμός στην κορυφή! Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Αναγκαίο ρίσκο

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Premier League, για την 35η αγωνιστικής της οποίας, στις 18:30 η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Έβερτον.

«Ζωντανή» στη μάχη της τετράδας έμεινε η Γουέστ Χαμ μετά το σπουδαίο «διπλό» επί της Μπέρνλι την περασμένη εβδομάδα. Μια κακή στιγμή έφερε το 1-0 στο 19’, ωστόσο δύο εκτελέσεις του Αντόνιο έκαναν την ανατροπή μέχρι το 29’, η Γουέστ Χαμ πήρε ψυχολογία και είχε καλή εικόνα στη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχε κι άλλες φάσεις, μπορούσε να πάρει πιο άνετη νίκη, το τελικό 1-2 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Η Έβερτον μάλλον πρέπει να «ξεχάσει» την πεντάδα μετά την εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στην Άστον Βίλα. Έμεινε πίσω στο σκορ με τρομερή ατομική προσπάθεια του Γουότκινς, η Έβερτον ισοφάρισε γρήγορα, όμως η συνέχεια ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στην Άστον Βίλα, που είχε δύο δοκάρια και άλλες κλασικές ευκαιρίες! Πιο ισορροπημένο το δεύτερο μέρος, πιο λίγες οι φάσεις, το γκολ ήρθε στο φινάλε για τη Βίλα με τον Ελ-Γκάζι, το κράτησε και πανηγύρισε το «τρίποντο».

Πολύ ικανές στο επιθετικό κομμάτι και οι δύο ομάδες, οφείλουν να ρισκάρουν για τη νίκη και περιμένουμε γκολ εκατέρωθεν. Επιλογή λοιπόν το Goal/Goal, σε απόδοση 1.75.

 

Έπεσε αλλά σκοράρει με συνέπεια

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία για την επόμενη επιλογή μας. Στις 16:00, η Πάρμα υποδέχεται την Αταλάντα για την 35η αγωνιστική.

Στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας θα αγωνίζεται και μαθηματικά την επόμενη σεζόν η Πάρμα μετά από τρία χρόνια. Προέρχεται από πέντε σερί ήττες, ενώ πανηγύρισε μόλις μία φορά το “τρίποντο” σε 25 αγωνιστικές (οχτώ ισοπαλίες, 16 ήττες). Την Δευτέρα επέστρεψε με άδεια χέρια από το “Olimpico Grande Torino” (1-0 με Τορίνο).

Η Αταλάντα, αρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές μόλις από το 22′, επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Σασουόλο (1-1) την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η υποβιβασμένη Πάρμα παίζει ανοιχτά, δίχως σκοπιμότητες, σκοράρει με ζηλευτή συνέπεια (12/13 τελευταία ματς), αλλά έχει τραγική άμυνα. Προφανώς η Αταλάντα θα σκοράρει στο “Ταρντίνι”, το ίδιο περιμένουμε να πράξουν και οι γηπεδούχοι. Επιλογή το Goal/Goal, σε απόδοση 1.85.

 

Νίκη κορυφής η Ρεάλ

Η επόμενη ποδοσφαιρική επιλογή έρχεται από τη Μαδρίτη, όπου στις 22:00 η Ρεάλ υποδέχεται τη Σεβίλλη με στόχο να πιάσει κορυφή, μετά το χθεσινό 0-0 στο Καμπ Νου.

Θλιβερή η εικόνα της Ρεαλ, για τα δεδομένα ενός ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε απ’ την Τσέλσι και αποκλείστηκε δίκαια. Η αγγλική ομάδα έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι την ομάδα του Ζιντάν, έβγαλε φρεσκάδα, ενέργεια και τρομερή ένταση στο παιχνίδι της, ήταν καλύτερη σε όλα απ’ την αρχή ως το τέλος. Είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-0 επί της Οσασούνα το Σάββατο, σε ματς που είχε τον πλήρη έλεγχο, όμως και πάλι επιθετικά δεν είχε φαντασία. Απείλησε κυρίως από στατικές φάσεις. Με νίκη σήμερα πιάνει στην κορυφή την Ατλέτικο, με την οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Πήραν τέλος τα «όνειρα» για διεκδίκηση του τίτλου, η ήττα απ’ την Μπιλμπάο την περασμένη εβδομάδα «τελείωσε» τη Σεβίλλη. Το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος της ομάδας της Ανδαλουσίας, απείλησε με κάθε τρόπο, τόσο από ψηλά, όσο και από χαμηλά, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει εστία. Περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία της η Μπιλμπάο, τη βρήκε σε μια αντεπίθεση στο 90’ και «έκλεψε» τη νίκη.

Η Ρεάλ θέλει να σώσει τη χρονιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και απόψε έχει τεράστια ευκαιρία να αποκτήσει το πάνω χέρι. Θα ποντάρουμε στη φανέλα και την εμπειρία των γηπεδούχων και θα ποντάρουμε στον άσο του 2.00.

 

Μένει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου

Η τελευταία ποδοσφαιρική επιλογή προκύπτει στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον αγώνα Ρεν – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00).

Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της Ρεν, την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μπορντό εκτός έδρας. Από το 8’ αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, δέχθηκε λίγο αργότερα το γκολ, προσπάθησε ν’ απαντήσει παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία.

Δεν είχε περιθώρια για απώλειες εντός συνόρων η Παρί, η οποία ξεπέρασε έστω και δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της μαχητικής Λανς και συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Λιλ, η οποία πλέον είναι στο +4 με παιχνίδι περισσότερο.

Η Παρί παίζει ρέστα για το πρωτάθλημα και περιμένουμε να κάνει πειστική εμφάνιση στην έδρα της Ρεν, που θα παραταχθεί με κομβικές απουσίες στο κέντρο. Επιλογή το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.10.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top