Επανεκκίνηση από Β΄ Εθνική, με Αντρέι Κράβαρικ!

Ο ΓΣ ανακοίνωσε αυτό, που προλόγισε η BlueArena για επανεκκίνηση του Αυτοκράτορα από την τελευταία βαθμίδα του ελληνικού βόλεϊ και θα γίνει οργανωμένα, υπό την ηγεσία του παίκτη – θρύλου του Ημίθεου…

Βόλει, Ηρακλής

Μόλις τρεις μέρες πέρασαν από το ρεπορτάζ της BlueArena, το οποίο ανέφερε ότι το πλέον πιθανό σενάριο επανεκκίνησης του Τμήματος βόλεϊ είναι αυτό της επανεκκίνησης από την 4η κατηγορία του αθλήματος, δηλαδή τη Β΄ Εθνική.

Σήμερα (30/4), ο Γυμναστικός Σύλλογος ανακοινώνει επισήμως την επανεκκίνηση από το συγκεκριμένο επίπεδο και μάλιστα συγκροτημένα και με μπροστάρη τον παίκτη – θρύλο του Ηρακλή, Αντρέι Κράβαρικ.

Μάλιστα, προαναγγέλλεται συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση του κόσμου, σχετικά με τη νέα προσπάθεια.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ επιστρέφει. Ο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την επανέναρξη της λειτουργίας του Τμήματος που έκανε περήφανους χιλιάδες φιλάθλους του Συλλόγου και ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημαιοφόρος αυτής της προσπάθειας αναγέννησης του Τμήματος θα είναι ο Αντρεϊ Κράβαρικ, εμβληματικός αρχηγός των ομάδων που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και ολόκληρη την Ευρώπη.

Μαζί με τον Μιχαλη Κυριακού και τον Βαγγέλη Σκούμπα θα αναλάβουν την αναδιοργάνωση του τμήματος σε ανδρικό και γυναικείο αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου(αγόρια και κορίτσια).

Στόχος θα είναι η σταδιακή επάνοδος του Ηρακλή στον πρωταθλητισμό θέτοντας υγιείς βάσεις, που θα εξασφαλίσουν την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του τμήματος στην κορυφή.

Καλούμε όλη την οικογένεια του Ηρακλή να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενισχύοντας τον Αντρέι Κράβαρικ έτσι ώστε ο σύλλογος να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν σε νέες επιτυχίες.

Εντός των επομένων ημερών θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου όπου οι επικεφαλής του τμήματος θα παραθέσουν το πλάνο τους για το μέλλον του Ηρακλή.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top