Προβάδισμα η Νάπολι, κίνητρο η Φαμαλικάο – αξίζει η 3αδα στο 7.65!

Αρκετές επιλογές προσφέρει το κουπόνι της Πέμπτης (22/04)!

Η πρόταση της ημέρας

Το Betarades.gr διάλεξε τρεις σούπερ προτάσεις, που εντοπίζονται στην betshop με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Στις επιλογές μας βρίσκονται ποδοσφαιρικά παιχνίδια από την Ιταλία και την Πορτογαλία, όπως και μπασκετικό από Euroleague. Ας πάμε αμέσως στις σημερινές αναλύσεις μας.

 

Με την έδρα στην Ιταλία

 

Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με τη Serie A, όπου στις 21:45 η Νάπολι υποδέχεται τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ίντερ. Προηγήθηκαν στο σκορ με το αυτογκόλ του Χαντάνοβιτς, όμως στο 55′ ο Έρικσεν ισοφάρισε για τους πρωτοπόρους. Η Νάπολι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει στις πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Ινσίνιε, που έχει σημειώσει 15 γκολ, από τα συνολικά 66 της ομάδας του, ενώ έχει μοιράσει και 6 ασίστ.

 

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λάτσιο, που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Στην πιο πρόσφατη επικράτησε εντός έδρας με 5-3 επί της Μπενεβέντο. Δύο γκολ πέτυχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ιμόμπιλε, που έχασε ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ, καθώς αστόχησε σε πέναλτι. Δεν είναι το ίδιο δυνατή μακριά από το γήπεδό της, καθώς ηττήθηκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της.

 

Η Νάπολι μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να φτάσει σε μια ακόμα νίκη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που χάνει αρκετή από την δυναμικότητά του μακριά από το “σπίτι” του. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.09.

 

Μπορεί η Φαμαλικάο

 

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με το πορτογαλικό πρωτάθλημα, με τη Ζιλ Βισέντε να φιλοξενεί τη Φαμαλικάο στις 19:00 για την 28η αγωνιστική.

 

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Ζιλ Βισέντε την προηγούμενη αγωνιστική και επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Μπενφίκα. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδι. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και απέδειξε ότι η ήττα (2-1) από τη Μορεϊρένσε ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Τα θετικά αποτελέσματα της έχουν επιτρέψει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται στη 12η θέση με 31 βαθμούς.

 

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, η Φαμαλικάο δεν τα κατάφερε στο κρίσιμο παιχνίδι με την Πορτιμονένσε. Γνώρισε την ήττα με 0-1. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ισοβαθμεί με τη Μαρίτιμο με 27 βαθμούς, βρίσκεται όμως εκτός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Έχει καταφέρει να σκοράρει εφτά τέρματα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες της.

 

Η Φαμαλικάο έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς βρίσκεται σε οριακό σημείο. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην πιο άνετη Ζιλ Βισέντε. Θα ποντάρουμε στο 2 (DNB) σε απόδοση 2.00.

 

Τον πρώτο λόγο η Μιλάνο

 

Κλείνουμε με μπάσκετ για σήμερα και την Ευρωλίγκα, με την Αρμάνι Μιλάνο να κοντράρεται εντός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου στις 21:45 για το 2ο ματς της σειράς Best Of 5.

 

Νικήτρια στην αμέσως προηγούμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν ήταν η Αρμάνι εντός έδρας σε παιχνίδι με αγωνία ως το φινάλε. Το τελικό 79-78 τα λέει όλα! Αν και οι γηπεδούχοι σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικοί, φόρτσαραν στο τέλος. Το καλάθι της νίκης πέτυχε ο ΛεΝτέι.

 

Στο τέλος κρίθηκε η ήττα της Μπάγερν Μονάχου, λοιπόν, από την Αρμάνι. Έφτασε να έχει ακόμη και 19 πόντους διαφορά. Όμως παρά την καλή απόδοση, στα τελευταία δευτερόλεπτα την πρόδωσε η άμυνα. Εκτός σήμερα ο Τζέντοβιτς.

 

Αποφασισμένο για άλλη μια νίκη φαίνεται η Αρμάνι, που έρχεται με φόρα από την προηγούμενη επικράτηση. Θεωρούμε ότι θα κερδίσει με σταθερά καλή εμφάνιση. Θα προτιμήσουμε τον άσο από το ημίχρονο σε απόδοση 1.83.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top