Πατά γκάζι η Ντόρτμουντ, ανταγωνιστική η Ζενίτ!

Πολύ πλούσιο το κουπόνι της Τετάρτης (21/04) με εμβόλιμη δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η πρόταση της ημέρας

Tο Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα! Παράλληλα, δραστήριο είναι και το στοίχημα μπάσκετ, με Euroleague και εγχώριες λίγκες. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Πατά γκάζι η Ντόρτμουντ

Από τη Γερμανία έρχεται η ποδοσφαιρική μας επιλογή. Στις 21:30, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου για την 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ άφησε πίσω τον αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, πανηγυρίζοντας μία εμφατική νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης στο “Signal Iduna Park”. Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μειώνοντας τη διαφορά από την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης, κάτι που δεν πτόησε τους γηπεδούχους που απάντησαν με τρία γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου! Σκόραρε δις ο Χόλαντ και έστειλε την Μπορούσια στους49 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τη Βόλφσμπουργκ και στο -7 από την Άιντραχτ, με παιχνίδι λιγότερο.

Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει την προσπάθεια για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές (0-2-1) επικρατώντας της Στουτγκάρδης (2-1 εντός). Πιο αποτελεσματικοί παρουσιάστηκαν οι γηπεδούχοι σε ένα, κατά τα άλλα, ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου οι φιλοξενούμενοι απάντησαν, στη συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα. Με 43 πόντους συγκομιδή είναι στην 8η θέση και στο -4 από την 6αδα.

Η Ντόρτμουντ ήταν καλή την Κυριακή και οφείλει να πατήσει γκάζι στην τελική ευθεία για να προλάβει την έξοδο στο επόμενο Champions League. Περιμένουμε να συνεχίσει νικηφόρα και θα ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1, σε απόδοση 1.95.

 

Ανταγωνιστική η Ζενίτ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Μπαρσελόνα – Ζενίτ (22:00)!

Πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού για τα playoffs, με διακύβευμα μία θέση στο Final Four.

Η Μπάρσα έκλεισε την κανονική σεζόν με εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν, αλλά είχε εξασφαλισμένο το #1 με ρεκόρ 24-10.

Η Ζενίτ χρειάστηκε μία εμφατική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο φινάλε για να μπει στην 8αδα και απόψε θα παίξει δίχως άγχος στην Καταλονία.

Σίγουρα η Μπαρσελόνα είναι το φαβορί του αγώνα και του ζευγαριού συνολικά, ωστόσο η Ζενίτ είναι σκληρό καρύδι. Στην κανονική περίοδο ηττήθηκε δύσκολα στην Βαρκελώνη με 85-81 και την περιμένουμε το ίδιο ανταγωνιστική. Ποντάρουμε λοιπόν στη Ζενίτ με +8.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.95.

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top