- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πώς διαμορφώνεται το νέο ρόστερ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Όπως αναφέρει το ενδιαφέρον θέμα του soccerpractor.blogspot.com:

Προς την τελική σχηματοποίηση δείχνει να βαδίζει το έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή, μετά τις… ανανεωτικές τάσεις και τις διαφοροποιήσεις που προηγήθηκαν μέσα στην άνοιξη, τόσο σε επίπεδο μεταγραφών, όσο και αποχωρήσεων.

Φυσικά, πάντα υπάρχει ανοιχτό “παράθυρο” για νέα προσθήκη (ειδικά για σέντερ φορ), μέχρι τις 16 του μήνα, όταν και πέφτει η αυλαία των μεταγραφών στη Γ΄ Εθνική, μετά την παράταση που έδωσε η ΕΠΟ.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είδε το ρόστερ να μειώνεται αριθμητικά, σε 29 παίκτες και κάτω από το “φράγμα” των 30, που ήταν ένας από τους στόχους πριν την περίοδο.

Οι αποχωρήσεις ήταν περισσότερες από τις μεταγραφές.

Παράλληλα, εννοείται οτι “καθρέφτης” είναι το γήπεδο, η εικόνα στις προπονήσεις και κυρίως η συνεισφορά σε επίσημα ματς, αλλά σε θεωρητική σφαίρα οι “κυανόλευκοι” βγαίνουν ενισχυμένοι από τις αλλαγές, από πλευράς εμπειρίας, ποιότητας και εναλλακτικών.

Συγκεκριμένα, ήρθαν τέσσερις παίκτες, οι Ροτζέριο Μάρτινς, Aνέστης Αργυρίου, Δημήτρης Μελικιώτης και Γιώργος Χριστοδουλής και έφυγαν έξι, οι Κοτσαρίδης, Εμμανουηλίδης, Καρακίτσος, Χατζηπαναγής, Παπανίκος, Παπαδημητρίου (νωρίτερα είχαν φύγει ο Τσέτσος και ο γκολκίπερ Διαμαντάκης).

 

[1]

 

 

Δείτε αναλυτικά το πώς διαμορφώνεται σε αυτή τη φάση το ρόστερ των 29 παικτών.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Ηλίας Μέλκας

Δημήτρης Αθανασίου

Γιώργος Χριστοδουλής

Δημήτρης Πέππας

ΠΛΑΓΙΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Πέτρος Κανακούδης

Ανέστης Αργυρίου

Νίκος Ματθαίου

Νίκος Παπαϊωάννου

Θάνος Φουρκιώτης

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Σωκράτης Φυτανίδης

Πέτρος Κοντέων

Ανέστης Παναγιωτίδης

Στάθης Θεοδωρίδης

ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΜΕΣΟΙ

Ροτζέριο Μάρτινς

Νίκος Πουρτουλίδης

Γιώργος Ιορδανίδης

Γιάννης Παπαδόπουλος

Νίκος Χατζής

Θόδωρος Μαγκούτης

Γιώργος Μακρής

 

ΕΞΤΡΕΜ

Παύλος Καθάριος

Παναγιώτης Μάντικας

Δημήτρης Κοβάτσης

Ανέστης Μετάι

Σπύρος Σπάσης

Γιάννης Κωτίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Θωμάς Τσίτας

Γιάννης Πιπερτζής

Δημήτρης Μελικιώτης

 

[2]

 

 

ΤΟ “ΝΕΟ ΑΙΜΑ” ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο για τον Ηρακλή φυσικά είναι η νίκη την Κυριακή, με την Αλεξανδρούπολη στους Αμπελόκηπους. Ντεμπούτο σε αποστολή αναμένεται να κάνει ο Μελικιώτης, αφού εκδόθηκε το δελτίο του και γυμνάζεται εδώ και καιρό με την ομάδα.

Ως την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει αν είναι διαθέσιμοι οι Ροτζέριο Μάρτινς και Ανέστης Αργυρίου, τόσο από πλευράς δελτίων, αλλά και από άποψη ετοιμότητας, σύμφωνα με το τι θα αποφασίσει το τεχνικό τιμ.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος στο ντεμπούτο του καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Φυτανίδη, Κοντέων και Κοβάτση και συνεπώς υπάρχει “θέμα” στο κέντρο της άμυνας, ελλείψει των δυο πρώτων.