- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Η διοίκηση του Φώτη Θέου, αμέσως μετά τη νομική διασφάλιση της ακίνητης περιουσίας του Συλλόγου και την οριστική λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, που μάστιζε τον Ερασιτέχνη, έχει θέσει ως στόχο την υλοποίηση ενός project, το οποίο θα αλλάξει τα δεδομένα μέλλοντος και τις προοπτικές του “κυανόλευκου” ποδοσφαίρου.

Αυτό αφορά στην προοπτική κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στους Χορτατζήδες, αφήνοντας πίσω το εδώ και δεκαετίες ανεφάρμοστο πλάνο για γήπεδο μεγάλης χωρητικότητας στη Μίκρα.

Ειδήμονες του αντικειμένου έχουν διαβεβαιώσει τη διοίκηση ότι είναι άμεσα δυνατή η κατασκευή ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου χωρητικότητας περίπου 15.000 θεατών στον χώρο μεταξύ Κατσανείου και Ιβανωφείου, χωρίς να απαιτηθεί το να γκρεμιστεί ούτε το μπασκετικό, ούτε το βολεϊκό σπίτι του Ημίθεου.

Μια πρώτη συζήτηση για το θέμα πραγματοποιήθηκε κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΓΣ στο Δημαρχείο, με τον Δήμο να δηλώνει ότι συμπαρίσταται στην όλη προοπτική.

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του project, την οποία θα στηρίξουν και σημαντικά πολιτικά πρόσωπα του “κυανόλευκου” χώρου, ενώ θα παρουσιαστεί και μια πρώτη τεχνική μελέτη για το έργο…