- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μάρτινς: “Ο Ηρακλής έχει οπαδούς σε όλη την Ελλάδα!”

Οι τοποθετήσεις του Ροτζέριο Μάρτινς στο Metropolis 95,5:

«Πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα αυτής της ομάδας. Τώρα έχω φίλους που παίζουν στον Ηρακλή, μιλήσαμε και ήρθαμε σε συμφωνία. Είναι περίεργο ο Ηρακλής να είναι σε αυτή την κατηγορία. Από τότε που ήμουν στην Ελλάδα και είχα παίξει αντίπαλος με τον Ηρακλή ήθελα να τον βοηθήσω».

Για το πόσο ακόμη θα αγωνίζεται σχολίασε: «Αν έχω δυνάμεις, νομίζω ότι μπορώ να ενισχύσω την ομαδα. Όσο μπορώ να βοηθήσω, θα βοηθήσω. Υπάρχουν στην ομάδα παιδιά με μέλλον. Κάνω προπόνηση με την ομάδα και μόνος, προσπαθώ να έχω μία ζωή σωστή τώρα που έχω και οικογένεια. Στην Ελλάδα βρήκα κόσμο που με βοήθησε από την πρώτη στιγμή.

Είναι ωραία, σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει. Στη Θεσσαλονίκη είχα έρθει μόνο για βόλτα. Μου αρέσει πολύ σαν πόλη. Στον Ηρακλή έχω παλιούς συμπαίκτες, τον Φυτανίδη, τον Πορτουλίδη, τον Κανακούδη. Έχω, επίσης, φίλους τον Κλέιτον και τον Περόνε, αλλά και άλλους γνωστούς. Εγώ απλά προσπαθώ να μπω λίγο στο μυαλό των νέων παιδιών και να τα βοηθήσω και εντός και εκτός γηπέδου και να γίνουμε όλοι πιο δυνατοί.

Εχω φίλους από την ζωή που ήταν Ηρακλής. Έχω γνωρίσει φίλους του Ηρακλή και στην Ζάκυνθο και στην Τρίπολη και στην Κομοτηνή. Είναι παντού και μακάρι να είναι στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν. Μακάρι να τελειώσει η πανδημία και να επιστρέψουν οι φίλαθλοι».

Τόνισε λέγοντας για την αγαπημένη ελληνική συνήθεια: «Με… φραπέ ξεκινήσαμε και εμείς και τώρα πίνουμε φρέντο».