H μεγάλη ανατροπή και η πρόκριση στον τελικό της Πάτρας (vid)

Μάρτιος 2000: Ο Ηρακλής ανατρέπει τα πάντα και φτάνει στο 2-3 της πρόκρισης στον τελικό της Πάτρας – Ολόκληρη η συναρπαστική αναμέτρηση, που οδήγησε στην κατάκτηση του κυπέλλου!

Βόλει, Ηρακλής

Το βίντεο, μέσα από το κανάλι “Ηρακλής και Σινεμά” του Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος σχολιάζει για τη μεγάλη ανατροπή:

Αυτό το ματς ήταν ουσιαστικά μισό κύπελλο και βάλε. Μια ανεπανάληπτη ανατροπή στον ημιτελικό της Πάτρας ενώ οι αεκτζήδες είχαν ήδη αρχίσει να ασχολούνται με τον Ολυμπιακό…

Η επιστροφή απ΄το 0-2 έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίχτες του Λεώνη ώστε να “σκουπίσουν” την επόμενη μέρα τον αντίπαλο τους στον τελικό με 3-0 και να φέρουν τον πρώτο τίτλο της βολεϊκής επανάστασης.

Ουσιαστικά σαν φιλοξενούμενος έπαιξε ο Ηρακλής αφού όπως θα δείτε και στο βίντεο οι αεκτζήδες έκαναν μόνοι τους κερκίδα, ενώ η αστυνομία σταμάτησε στα Τέμπη ένα λεωφορείο με Ηρακλειδείς που επέστρεψε πίσω στη Θεσσαλονίκη (ήταν η περίοδος που άρχισαν να σπάνε σιγά-σιγά οι μικτές κερκίδες με απαγορεύσεις).

Ο πανηγυρισμός του Καλμαζίδη λίγο πριν την ισοφάριση σε 2-2 και η προτροπή για ξεσηκωμό του Κράβαρικ προς τους λίγους οπαδούς μας πριν το τάι μπρέηκ, είναι στιγμές αγνής κυανόλευκης ηδονής!

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Στέλιο Ναβροζίδη για την παραχώρηση του αρχειακού υλικού!

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top