- Bluearena - https://bluearena.gr -

“Πλήρωσε” ακριβά τη δεύτερη διαμονή του στο Ντεν Μπος…

Στον καλαθοσφαιρικό Ηρακλή είχαν να υπερηφανεύονται ότι – μέχρι πρότινος – είχαν κατορθώσει να κρατήσουν μακριά από την ομάδα τη μαινόμενη πανδημία του κορωνοϊού.

Όλο αυτό “γκρεμίστηκε”, μετά τη δεύτερη παρουσία των “κυανολεύκων” στη “φούσκα” του Ντεν Μπος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, καθώς, μία ημέρα μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία, ο πρώτος παίκτης εμφάνισε συμπτώματα και διαπιστώθηκε ότι είχε μολυνθεί.

Η συνέχεια γνωστή, καθώς ήδη έχουμε φτάσει στον αριθμό των τεσσάρων κρουσμάτων, με δύο παιχνίδια (με Λαύριο και Παναθηναϊκό) να έχουν αναβληθεί, με όποια αναστάτωση συνεπάγεται αυτή η εξέλιξη για τον αγωνιστικό προγραμματισμό της ομάδας.

Στο Ιβανώφειο – όπως είναι προφανές – είναι βέβαιοι ότι φορέας και αίτιο της μόλυνσης υπήρξε η σχεδόν εξαήμερη παρουσία στο εξωτερικό, μία υποχρέωση, την οποία “πληρώνει” τώρα η ομάδα, χωρίς – ευτυχώς – να ταλαιπωρείται σημαντικά η υγεία κάποιου μέλους της.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ζητούμενο είναι να πάνε όλα καλά, σχετικά με τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να κατορθώσει ο “Γηραιός” να “κατέβει” στον αγώνα της Λάρισας (Κυριακή 11/4, 20:00) και να μην προσθέσει άλλη μια εκκρεμότητα στο ήδη βεβαρημένο πρόγραμμά του, από εδώ και πέρα…