“Σκασμένος” ο κόουτς…

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την “άνευ όρων παράδοση” της ομάδας του στις “ορέξεις” των Ισραηλινών στον προημιτελικό του FEC…

Ηρακλής, Μπάσκετ

“Είχαμε πραγματοποιήσει σαφή βήματα μπροστά και τα τινάξαμε όλα στον αέρα με την εμφάνισή μας σε αυτό το παιχνίδι…”, έλεγε στους συνεργάτες του, μετά το τέλος του ευρωπαϊκού προημιτελικού ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, όντας “σκασμένος” από την εικόνα που παρουσίασαν οι “κυανόλευκοι”, αρνούμενος να πραγματοποιήσει την παραμικρή δημόσια τοποθέτηση.

Εκείνο, που τον ενόχλησε περισσότερο από τον αποκλεισμό, ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήλθε η ήττα από τους Ισραηλινούς, καθώς ο Ηρακλής ήταν κάκιστος επιθετικά και εξαιρετικά χαλαρός αμυντικά.

Κι αν οι επιθετικές επιδόσεις είναι και ζήτημα ταλέντου (το οποίο στη φετινή ομάδα του Ημίθεου δεν περισσεύει, η αλήθεια είναι…), η αμυντική προσπάθεια είναι ζήτημα δουλειάς και διάθεσης.

Επειδή, ακριβώς, ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι αυτή δουλειά το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνεται και μάλιστα έχει φανεί ότι αποδίδει, θεωρεί απαράδεκτο τον τρόπο με τον οποίο ο αντίπαλος έφτανε στο καλάθι και – τελικά – στη συγκομιδή των 105 πόντων…

Και όλα αυτά, σε έναν αγώνα, ο οποίος έκρινε τη συμμετοχή σε ένα ευρωπαϊκό Final-4…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top