Αυτή είναι η Ιρόνα Νες Ζιόνα (vids)

Παρουσίαση της αντιπάλου του Ηρακλή στη φάση των “8” του FEC.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η παρουσίαση της Ιρόνα Νες Ζιόνα από την ιστοσελίδα basketplus.gr:

Η Ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα είναι η επόμενη αντίπαλος του Ηρακλή στο FIBA Europe Cup, στην προημιτελική φάση. Μια ομάδα με μεγάλο επιθετικό ταλέντο, όπως δείχνουν οι 88.5 πόντοι που βάζει στην επίθεση (4η σε όλη τη διοργάνωση) και οι 21 ασίστ που μοιράζει (1η σε όλη τη διοργάνωση!).

 

Η Ιρόνι κέρδισε εύκολα στους “16” την Ουκρανική Κίεβ με 90-76 με κορυφαίο τον Μπράιαν Ανγκόλα Ρόντας, που έπαιζε στην Παρτιζάν και είναι Κολομβιανός! Ο Ανγκόλα είχε 21 πόντους με 3/4 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα, ενώ 20 πόντους είχε ο Αμερικανός Πάτρικ Μίλερ, που παίζει στον “άσο”. Δείτε ΕΔΩ το στατιστικό του αγώνα με τους Ουκρανούς…

Είναι μια κλασική Ισραηλινή ομάδα, που παλεύει όλες τις φάσεις, τρέχει το γήπεδο, έχει καλούς ξένους και σκληροτράχηλους “ντόπιους” (τον έμπειρο Ταλ Ντουν και τον Νίμροντ Λεβί), ενώ είναι στην 8η θέση του Ισραηλινού πρωταθλήματος με ρεκόρ 8-9 μέχρι στιγμής. Οι ξένοι της είναι όλοι ποιοτικοί και έχουν τον πρώτο ρόλο, ιδίως ο γκαρντ Μίλερ και ο Ανγκόλα που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Σέντερ παίζει ο Αμερικανός Μεγίνς που έχει 13.3 πόντους και 6.6 ριμπάουντ μέσο όρο στο Ισραηλινό πρωτάθλημα, που είναι δυνατός μέσα στη ρακέτα.

Γενικά όμως δεν είναι και από τις πλέον δυνατές στη ρακέτα αφού είναι μόλις 17η στα ριμπάουντ σε όλο το FEC.

Προπονητής της είναι ο Αμερικανός Μπραντ Γκρίνμπεργκ, που ήταν πριν στην Ισραηλινή Ασχόντ, την Ρωσική Σάρατοφ, την Τουρκική Εσκισεχίρ και πιο πριν στην Μακάμπι Χάιφα και την Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Η Ιρόνι στο FEC μέχρι στιγμής έχει ρεκόρ 3-1, έχασε μόνο απ’ την Πολωνική Σταλ (ήταν η πρώτη του ομίλου με 3-0 και η Ιρόνι 2η με 2-1) και όλα δείχνουν ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος για τον Ηρακλή που θα πρέπει να παίξει πολύ καλή άμυνα και να πάρει τα ριμπάουντ, ελέγχοντας τον ρυθμό αν θέλει να έχει τύχη για τη νίκη και την πρόκριση στους “4” του θεσμού! 

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα απ’ τη νίκη της επί της Κίεβ Μπάσκετ και παρακάτω τα στιγμιότυπα απ’ όλους τους αγώνες της στον όμιλο…

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΩΝΑΣ – ΙΡΟΝΙ 81-86

ΙΡΟΝΙ – ΣΟΛΝΟΚΙ 90-73

ΙΡΟΝΙ – ΣΤΑΛ 86-93

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top