Ίμπανκς: “Έχω να δώσω πολλά περισσότερα στην ομάδα”

Οι τοποθετήσεις του Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αγωνιστικής ανόδου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι δηλώσεις του Ντέβιν Ίμπανκς στην αθλητική εκπομπή ΕΡΤ3:

Για τον ερχομό του στον Ηρακλη και το πρώτο διάστημα στην ομάδα: «Νιώθω υπέροχα που άρχισα να παίζω ξανα. Η πόλη μου φαίνεται όμορφη. Είχα αρκετο καιρό να προετοιμαστω και ήδη νιώθω άνετα με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου. Δουλεύουμε πολύ καλά όλοι μαζί, αλλά ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα και θα το κάνω. Αγαπάω όλους μου τους συμπαίκτες μου. Ο ένας φροντίζει τον άλλον.

Για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό με την ΑΕΚ ξέρουμε ότι είναι μια σκληρή ομάδα. Αισθάνομαι οτι θα είμαστε ενωμένοι, ευέλικτοι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε καλά.»

Για τον kobe bryant που ήταν συμπαίκτες και φίλοι: «Ήμασταν φίλοι με τον Κομπι,θυμάμαι όλα τα μικρά πράγματα που μοιραστήκαμε μαζί στους Λέικερς. Με βοήθησε να εξελιχθώ ως επαγγελματίας να φροντίζω το σώμα μου να δουλεύω πάντα σκληρά. Έχω ένα τατουάζ με το όνομα του. Το είχα κάνει πριν έρθω εδώ και το έκανα επειδή εκτιμώ ότι έχει κάνει για μένα.»

Για το κόσμο της ομαδας: «Έχουμε κόσμο πραγματικά παθιασμένο με την ομάδα. Το βλέπω εδώ κι εναμιση μήνα που έχω έρθει ακόμη κι αν οι περισσότεροι δεν μπορούν να βρεθούν μέσα στο γήπεδο. Έστω κι αυτοί οι λίγοι που είναι μέσα μας δείχνουν το πάθος τους. Θέλω μα πω ότι είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ελπίζω ότι θα είναι επιεικείς μαζί μας και στα εύκολα και στα δύσκολα. Στο τέλος θα είμαστε όλοι καλά.»

(Μεταφορά δηλώσεων: Χίλια Χρόνια Ηρακλής)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top