Εισήγηση Μπαξεβάνου για τρεις μεταγραφές

Η σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου, παρουσία του προπονητή και η αμφιβολία για την επανέναρξη…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ενημερωτικό σημείωμα από τον επίσημο λογαριασμό των “κυανολεύκων” αναφέρει:

“Μπορεί οι καταστάσεις πλέον να είναι αμφίρροπες στον αθλητισμό και ειδικότερα στην Γ Εθνική που βιώνουμε.

Εμείς όμως ως διοίκηση του Ηρακλή πρέπει να έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε και με μεθόδους ουσίας και σωστής διαχείρισης να προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να καταλάβει ο κόσμος ότι χωρίς μεγάλα λόγια αλλά με πράξεις ουσίας να αποδεικνύεται το ότι γίνεται, γίνεται για το καλό του Ηρακλή και μόνο…

Σήμερα στο συμβούλιο συζητήθηκαν πολλά πράγματα και σίγουρα ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι εάν ξεκινήσει επιτέλους η Γ Εθνική και επίσημα. Δεν μπορούμε βέβαια να ξέρουμε και ούτε να είμαστε σίγουροι με τον κορωνοϊο , το μόνο που ξέρουμε είναι ότι δεν θα αφήσουμε αυτήν την συμφωνία να πάει χαμένη και ο σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία.

Στο συμβούλιο παραβρέθηκε και ο προπονητής μας κ. Μπαξεβάνος όπου συζητήσαμε για μεταγραφές και εισηγήθηκε τουλάχιστον 3 παίχτες από την μέση και μπροστά όπου θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα…

Σίγουρα κάποια ονόματα από το πάνω ράφι των επαγγελματικών κατηγοριών ακούστηκαν, αλλά για να προφυλάξουμε τους ποδοσφαιριστές αλλά και την δικιά μας πλευρά δεν θα αναφέρουμε ακόμα ονόματα.

Ένα όνομα που ήδη ξέρουμε και μπορούμε όμως να αναφέρουμε όπου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ηρακλή μας είναι ο Δημήτρης Μελικιώτης επιθετικός που έχει επαγγελματικές παρουσίες στην Βέροια, στην Κέρκυρα, αλλά και η μεταγραφή του στην Αεκ που δεν άφησε τους υπεύθυνους της ομάδος απαρατήρητους…”.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top