Καββαδάς: “Στον Ηρακλή νιώθω υπέροχα – Είμαι στην οικογένειά μου!”

“Με θέλουν, με εμπιστεύονται, αισθάνομαι σημαντικός…” – Ο “κυανόλευκος” αρχηγός, για μία ακόμη φορά, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την παρουσία του στην ομάδα…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όσα σημείωσε ο Βασίλης Καββαδάς, μιλώντας σε εκπομπή της Cosmote TV:

«Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, με ένα αρκετά σοβαρό τραυματισμό. Γιατί είναι ένας τραυματισμός που πρέπει να έχεις πολλή υπομονή για να τον θεραπεύσεις. Δεν είναι κάτι στάνταρ, πχ μηνίσκος ή χιαστός, όπου ξέρεις πόσο θα μείνεις έξω. Είναι μύες, κι είναι σε πολύ δύσκολη περιοχή, στη γάμπα. Οπότε θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, να μην βιαστείς, και να κάνεις καλή ενδυνάμωση. Τότε στην ΑΕΚ, δεν χειριστήκαμε καλά τον τραυματισμό μου, με το επιτελείο, υπήρχε πολλή βιασύνη και δυστυχώς αυτό με έκανε να μείνω έξω όλη τη χρονιά.

Όπως και να έχει, μετά από έναν χρόνο, ήταν ρίσκο και γι’ αυτόν. Παρόλα αυτά, έβαλε το στήθος του μπροστά, δεχόταν πιέσεις γιατί με πήραν και όλα αυτά. Ξεκίνησα να κάνω προπόνηση με την ομάδα τον Οκτώβριο. Έπαιζα με χρόνους. Εκνευριζόμουν, ήθελα να μπω να αποδείξω. Ακόμη και στους αγώνες, ήθελα να είμαι μέσα. Πήγαινα όμως με χρόνο για το πόσο θα παίζω. Αν το είχα αντιμετωπίσει σωστά από την αρχή, θα είχα προλάβει και στην ΑΕΚ να παίξω. Πληρώνοντας μαθαίνεις όμως».

«Δεν θα έβαζα τον εαυτό μου στο επίπεδο των δεινοσαύρων, γιατί δεν είμαι στα 2μ10 και τα 2μ13. Είμαι πιο κινητικός, παρότι κρατάω ένα στυλ να παίζω με πλάτη. Αν δούμε στην Ευρώπη, υπάρχουν ομάδες που έχουν δεινοσαύρους και ευέλικτους ψηλούς ταυτόχρονα. Εγώ είμαι κάπου ενδιάμεσα».

«Το πιο σημαντικό για κάθε αθλητή είναι η ψυχολογία. Για μένα πιο σημαντικό ακόμη κι από την προπόνηση, κατά κάποιο τρόπο. Στον Ηρακλή νιώθω πολύ όμορφα, σαν να είμαι στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ. Νιώθω ότι με θέλουν και με εμπιστεύονται, ότι είμαι σημαντικός για τη διοίκηση και τους προπονητές».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top