Έκτακτο συμβούλιο και μεταγραφές…

Η διοίκηση των “κυανολεύκων” ενημερώνει για τις εξελίξεις και αναμένει με τη σειρά της οριστική ενημέρωση από τους αρμοδίους…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση της ομάδας:

“Όλα καλώς τελικά με τα τεστ κορωνοϊού και η ομάδα έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Θεοδωρίδη με την καθοδήγηση του προπονητή μας κ. Μπαξεβάνο και του βοηθού κ. Θαλή Θεοδωρίδη.
Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα από τον κ. Μπαξεβάνο για ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα αλλά και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι (με μια προφορική συμφωνία με τον φορ Μελικιωτη ) οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τον στόχο της όπου δεν είναι τίποτα άλλο από την άνοδο…
Σίγουρα όμως καθοριστικό ρόλο θα παίξει αν όντως αποφασίσουν οι αρμόδιοι την έναρξη των επίσημων αγώνων τότε και η διοίκηση μας θα μπορεί να κινηθεί να κάνει ότι καλύτερο για να ενισχυθεί εκεί που πονάει η ομάδα..
Σήμερα εκτάκτως η διοίκηση του Ηρακλή μας θα έχει συμβούλιο για την εξέλιξη της Γ Εθνικής, αλλά και το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος με το αυστηρό υγιεινομικό πρωτόκολλο και ότι αφορά για την ομάδα ώστε να λειτουργήσει καθώς πρέπει…”.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top