Οι “σταθμοί” στην προσπάθεια για την άνοδο

Οι υπολειπόμενοι αγώνες και οι μεταγραφικές επιδιώξεις των “κυανολεύκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το “άνοιγμα” προπονήσεων στη Γ΄ Εθνική, φέρνει ξανά στο γήπεδο τον Ηρακλή, αφού έχουν προηγηθεί τα rapid tests, με στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους προπονητικά και την τελική προετοιμασία για την έναρξη πρωταθλήματος, πιθανότατα πλέον στις αρχές Απρίλη.

Οι “κυανόλευκοι” πριν τη διακοπή είχαν δυο νίκες (με Ελπίδα Σαπών και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου) και ισάριθμες ήττες (από Ορφέα Ξάνθης και Πανδραμαϊκό), που τους αφήνουν στο “μείον 4” από την κορυφή και τους ισόβαθμους πρωτοπόρους, Ορφέα Ξάνθης και Αετό Οφρυνίου.

Με την αυλαία της κανονικής διάρκειας να πέφτει στο φινάλε του πρώτου γύρου, την 15η αγωνιστική, λόγω των εκτάκτων συνθηκών, η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου θα “τρέξει” για να καλύψει το χαμένο έδαφος, να αντιστρέψει το σκηνικό και να κόψει πρώτη το νήμα, που θα της δώσει το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου (με τους τέσσερις πρωτοπόρους των άλλων ομίλων του Βορρά).

Ο Ηρακλής έχει μπροστά του 11 αγωνιστικές, 10 “τελικούς”, αφού το ματς με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου θα κριθεί όπως φαίνεται στα χαρτιά, δεδομένης της πρόθεσης που εξέφρασαν οι Κομοτηναίοι να μη συνεχίσουν στο πρωτάθλημα.

Από αυτά, τα 6 είναι εντός, στους Αμπελόκηπους, ενώ η μια από τις τέσσερις εξόδους είναι εντός νομού Θεσσαλονίκης, στην έδρα του Εθνικού Σοχού.

Με πρώτη χρονικά υποχρέωση την εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλεξανδρούπολη και τελευταία αυτή στη Δράμα, κόντρα στην ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ενδιάμεσα ο Ηρακλής θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά το Νέστο στη Χρυσούπολη, την Αναγέννηση Θαλασσιάς εντός, τον Απόλλωνα Παραλιμνίου επίσης εντός, τον Εθνικό Σοχού εκτός, την ΑΕ Ευόσμου εντός, την ΑΕ Διδυμοτείχου στην ακριτική περιοχή, τον Άρη Αβάτου εντός (έπεται το ματς με το Σιδηροχώρι, που πιθανότατα θα κριθεί στα χαρτιά) και την προτελευταία αγωνιστική το ματς με τον φιλόδοξο και πάντα υπολογίσιμο Αετό Οφρυνίου εντός.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Όσο για την ενίσχυση, το πιθανότερο είναι να αποκτηθούν τρεις επιθετικογενείς παίκτες (από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα Τσιρλίδη).

Ο ένας αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Μελικιώτης, που συμφώνησε προφορικά και πιθανότατα θα αποκτηθεί, εφόσον μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Επισκοπή Ρεθύμνου.

Πιθανότατα θα αποκτηθούν ένας σέντερ φορ, αλλά και ένας εξτρέμ ακόμα (ο Μελικιώτης προορίζεται κυρίως για τα άκρα της επίθεσης), ανάλογα με τις διαθέσιμες ευκαιρίες στο “παζάρι” (χωρίς να αποκλείεται τελικά κάτι διαφορετικό), για περισσότερες λύσεις και “βάθος”, αφού οι πρωτοπόροι θα παίξουν και μπαράζ, ενώ πολλά ματς θα δοθούν σε σχετικά μικρό διάστημα, όταν και θα κριθεί η τύχη και η κατάληξη της χρονιάς.

Πηγή: soccerpractor.blogspot.com

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top