- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι ατομικές επιδόσεις της νίκης στο Περιστέρι

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας:

Μπορεί ο χρόνος συμμετοχής του να περιορίστηκε λίγο κάτω από τα 15 λεπτά, όμως ο Δημήτρης Βεργίνης είχε σημαντική προσφορά στη νίκη του Ηρακλή επί του Περιστερίου τόσο με την αμυντική παρουσία του όσο και με τα δύο καλάθια που σημείωσε. Με αυτά είχε πέντε πόντους που ήταν αρκετοί για να τον καταστήσουν τον 74ο παίκτη στην ιστορία της Stoiximan Basket League που έφτασε τους 1.900. Ο έμπειρος γκαρντ ξεπέρασε χθες τον Ντίνο Ράτζα που στο πέρασμα του από το ελληνικό Πρωτάθλημα σημείωσε 1.896 πόντους.

Κατά τα άλλα…

*Ο Βασίλης Καββαδάς «σκαρφάλωσε» μία θέση στη λίστα των μπλοκέρ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο διεθνής σέντερ είχε μία τάπα στο Περιστέρι, έφτασε τις 152 και έγινε ο 23ος μπλοκέρ στην ιστορία της Stoiximan Basket League αφού προσπέρασε τον Δημήτρη Παπανικολάου.

*Με τα τρία ριμπάουντ που μάζεψε,ο Σταύρος Σχίζας έφτασε τα 300 σε 157 συμμετοχές στη Stoiximan Basket League.

*Ο Ηρακλής ανέδειξε αρκετούς πρωταγωνιστές στον δρόμο προς την ανατροπή και τη νίκη, αφού πέντε παίκτες του είχαν διψήφιο αριθμό ranking. Ο Όμπι Ενεχιόνια ήταν ένας από αυτούς, σημειώνοντας τις καλύτερες επιδόσεις των τεσσάρων εμφανίσεων του στην κατηγορία με οχτώ ριμπάουντ και 12 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

*Ο Ντέιβιντ Ίμπανκς πρόλαβε σε 16:51 να να σημειώσει 13 πόντους και να μαζέψει τέσσερα ριμπάουντ ενώ στις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του είχε έναν πόντο και κανένα ριμπάουντ σε συνολικά 12 λεπτά συμμετοχής.