- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τσαϊρέλης: “Να αντιστρέψουμε τη ψυχολογία μας”

“Αύριο έχουμε ακόμα έναν σημαντικό αγώνα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι το Περιστέρι, που έρχεται απέναντι μας με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από ένα επιτυχή αποτέλεσμα με ανατροπή κόντρα Μεσολόγγι.

Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας για ότι γίνεται έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να πάρουμε την νίκη, πρώτον για να γυρίσουμε την ψυχολογία, τόσο την δικιά μας, όσο και των φιλάθλων μας, όσο και δεύτερον, για να βάλουμε ένα τέλος στο σερί νικών που έχει το Περιστέρι στην έδρα του.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, μια νίκη σε αυτόν τον αγώνα θα είναι μια καλή αρχή ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, που έχουμε ως στόχο τα Playoffs.

Είχαμε περισσότερο χρόνο, όλη την εβδομάδα που μας πέρασε, από ότι για τον αγώνα με τον Ιωνικό να δουλέψουμε με τον καινούργιο μας προπονητή, τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο, ώστε να αφομοιώσουμε τα αυτά που θέλει να περάσει στο παιχνίδι μας.

Η γνωριμία μας από την εθνική ομάδα, όπου τον είχα προπονητή, σίγουρα μετριέται στα θετικά, ώστε να καταλάβω και να αφομοιώσω τα θέλω του μέσα στο παιχνίδι και τι ζητάει από μένα στο παιχνίδι”.