Σκουρτόπουλος: “Έχουμε τις δυνατότητες για ένα θετικό φινάλε”

Αισιόδοξος ο νέος κόουτς των “κυανολεύκων”, σχετικά με την τελική έκβαση της σεζόν.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι δηλώσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου στο Metropolis 95,5:

Για τις πρώτες του ημέρες στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή:

«Έχω συμπληρώσει 8 μέρες. Έχουμε μπει για τα καλά στο πρόγραμμα. Η προσαρμογή είναι εύκολη. Η πόλη είναι γνωστή, αγαπημένη. Το θέμα είναι να κάνουμε τη δουλειά και να πετύχουμε. Τα τελευταία 2 χρόνια με τις ομάδες της πόλης είχαμε συζητήσεις, δεν είχαμε βρει την άκρη, υπήρχαν και οι υποχρεώσεις της Εθνικής. Τον πρώτο χρόνο δεν ήθελα να εργαστώ σε ομάδα λόγω Εθνικής. Ήταν τώρα καλό timing με τους ανθρώπους του Ηρακλή μιλήσαμε σε διαφορετική βάση, είναι δύσκολη δουλειά, μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να κάνουμε καλό finish».

Για το ποια ήταν η διαφορετική βάση συζήτησης με τον Ηρακλή:

«Είχαμε μιλήσει και παλαιότερα. Όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα στη μέση της σεζόν, χωρίς δυνατότητα αλλαγών, πέραν μιας αναγκαστικής, δεν είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, είναι θέματα με τη λειτουργία της ομάδας. Βρήκαμε κοινή γραμμή, συμφωνήσαμε πως θα κινηθούμε και ξεκινήσαμε».

Για τον Θόδωρο Δρακόπουλο:

«Η πρώτη εντύπωση είναι εξαιρετική, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, μιλάμε απευθείας για θέματα της ομάδας και υπάρχει μια ηρεμία και καλή κατάσταση οικονομικά στην ομάδα προς όλους για να κάνουμε καλό φινάλε. Όλα είναι στο χέρι μας. Εξαρτάται από τη δουλειά που κάνουμε. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και δυνατότητες».

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top