- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με Μπούτσκο – Γκαϊτατζή ο Σκουρτόπουλος

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του ως Ομοσπονδιακός τεχνικός, αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνησή του με τον Ηρακλή την ερχόμενη Τετάρτη (24/2).

Πάντως, πέρα από την όποια ενασχόλησή του – εκ του μακρόθεν – με τον αγωνιστικό σχεδιασμό των “κυανολεύκων”, έχει ήδη αποφασίσει σχετικά με το στενό επιτελείο συνεργατών του, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Παντελή Μπούτσκο και στον Πέτρο Γκαϊτατζή.

Όσον αφορά στον Πέτρο Γκαϊτατζή (ανέβασε ως κόουτς και κοουτσάρισε το Ανατόλια στην Α2), αποτέλεσε το καλοκαίρι επιλογή της διοίκησης, στην προοπτική να υπάρχει ένας σταθερός άξονας αναφορά στο τεχνικό επιτελείο, ανεξαρτήτως των όποιων αποχωρήσεων των προπονητών, με αποτέλεσμα να συνεργαστεί με εκείνον, τόσο ο Βαγγέλης Ζιάγκος, όσο και ο Στέργιος Καλύβας, με τον πρώτο να φέρνει τον Σταύρο Μυκονιάτη στο επιτελείο και τον δεύτερο, τον Παντελή Μπούτσκο.

Παράλληλα, ο Παντελής Μπούτσκος θεωρείται εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος τεχνικών επιτελείων, εξαιρετικά κατηρτισμένος μπασκετικά, με πολλές γνώσεις και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει μαζί με τον Στέργιο Καλύβα, κερδίζοντας και την εμπιστοσύνη του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Μάλιστα, αμφότεροι οι assistant coaches των “κυανολεύκων”, είναι εκείνοι οι οποίοι “τρέχουν το διάστημα της προετοιμασίας της ομάδας μέσα στη διακοπή, με τον νέο κόουτς να παραμένει εγκλωβισμένος στις υποχρεώσεις του με αντιπροσωπευτικό συγκρότημα…