“Μεγάλη υπόθεση η επανεκκίνηση του Ερασιτέχνη-Να την αγκαλιάσει ο κόσμος!”

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος σχολιάζει τα νέα δεδομένα στον “κυανόλευκο” Σύλλογο.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα ανέφερε ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Metropolis 95,5:

Για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ποδοσφαιρική ομάδα:

«Ατομικές προπονήσεις μόνο κάνουμε. Δεν μπορούμε κάτι άλλο. Κι απ’ ότι βλέπω θα συνεχίσουμε έτσι, γιατί δεν βλέπω… φως στον ορίζοντα να ξεκινήσουμε. Το πώς τα βγάζει πέρα ο καθένας είναι καλή ερώτηση. Δυσκολεύονται αρκετοί συμπαίκτες μου αλλά δεν μπορεί να βρει μια λύση το κράτος γι’ αυτά τα παιδιά».

Για το ότι ως ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν δικαιούνται ούτε τις ειδικές αποζημιώσεις:

«Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα. Τίποτα. Είμαστε πάνω από τον υπολογιστή να μάθουμε τα νέα, κυρίως για να «ανασάνουν» τα παιδιά. Υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας. Πολλά παιδιά «κρέμονται» από αυτό το επάγγελμα, έχουν ένα εισόδημα. Οι αρμόδιοι να απαντήσουν σ’ όλα αυτά».

Για το ότι ατονεί και ποδοσφαιρικά έτσι ο Ηρακλής:

«Υπήρχε ένα πλάνο στον Ηρακλή γι’ αυτή τη χρονιά. Όλη η ζωή μας πήγε πίσω. Πήγε κι αυτό. Μπορεί να κερδίσουμε μια χρονιά μέσα από αυτό όμως αν δεν υπάρχει τελικά η Football League από του χρόνου. Βολεύει ίσως για να γλιτώσουμε μια χρονιά και να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για την ταλαιπωρία που βιώνει η ομάδα και την αναγέννηση του Γ.Σ. Ηρακλής:

«Κανονικά τον Ηρακλή πρέπει να τον επιστρέψουν άμεσα στη Super League. Μόνο εκεί. Ευτυχώς έγινε κάτι πάρα πολύ σημαντικό και μεγάλο με τον Γ.Σ. Ηρακλής και θα είναι μια μεγάλη επανεκκίνηση. Θα αγκαλιάσει ο κόσμος το εγχείρημα αυτό. Να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Γ.Σ. να ξανακάνει μεγάλο τον Ηρακλή».

Για την αγάπη του στην ομάδα που παραμένει αναλλοίωτη:

«Από μικρός υποστηρίζεις μια ομάδα. Τη γυναίκα την αλλάζεις λένε, την ομάδα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς ο Ηρακλής δεν δημιουργεί οπαδούς. Πάλι καλά όμως που μένουν οι παλιοί».

Για την ενασχόλησή του σ’ αυτό το διάστημα της καραντίνας:

«Εν μέσω καραντίνας ασχολούμαι με το real estate. Συνεργάζομαι με κτηματομεσιτική εταιρία, που είναι πρώτη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Με ενδιέφερε πάρα πολύ το κομμάτι αυτό και εν μέσω καραντίνας αποφάσισα να ξεκινήσω. Μιλάμε για αγροτεμάχια και ακίνητα, σ’ όλη την Ελλάδα. Είμαστε μια οργανωμένη ομάδα και προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να πάρει αυτό που θέλει. Δεν είναι καθόλου δύσκολη περίοδος αυτή για το real estate. Το αντίθετο. Μέσα στην κρίση υπάρχουν ευκαιρίες και ενδιαφέρον από το εξωτερικό».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top