“Mόνο λεκτικές οι αντιπαραθέσεις – Όλοι ενωμένοι και απαντήσεις στο γήπεδο”

Η θέση της ΚΑΕ για τα του προημιτελικού και τα μηνύματα, που θέλει να περάσει ο επίσημος Ηρακλής…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ανακοίνωση του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου:

“Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Άπαντες στην ομάδα, παίκτες -διοικηση και το υπόλοιπο team γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα αλλά και την σπουδαιότητα του αγώνα έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα και η απώλεια ενός στόχου.

Είμαστε σίγουροι πως, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με ένα γεμάτο Ιβανώφειο, την πιο «καυτή» έδρα της περσινής Α1.

Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρόνια εκπέμπει υγεια οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε «καλοθελητές» να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε δυο διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρωπη.

Παίκτες -διοικηση και κοσμος ,όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του ΗΡΑΚΛΗ ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής λίγκας”.

 

#IRAKLISBC #ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημοσιεύτηκε από Iraklis BC / Ηρακλής Θεσσαλονίκης Καλαθοσφαίριση στις Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top