ΓΣ: “Επιτέλους, ανοίγει ο δρόμος…”

Ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για την εξαιρετική εξέλιξη για τον Σύλλογο και προαναγγελία συνέντευξης Τύπου για την Τρίτη 9/2.

Ερασιτέχνης

Η ανακοίνωση του “κυανόλευκου” Ερασιτέχνη:

Φίλες και Φίλοι του Ηρακλή
Με την σχετική Διάταξη που κατατέθηκε και τελικώς ψηφίστηκε σήμερα από την ολομέλεια της Βουλής , δόθηκε λύση σε ένα πρόβλημα που απασχολούσε τον Γυμναστικό μας Σύλλογο επι σειρά ετών .
Επιτέλους , ανοίγει ο δρόμος , ώστε να μπορούν οι αθλητές του Γυμναστικού μας Συλλόγου , να χρησιμοποιούν απρόσκοπτα τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις .
Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος , ώστε ο Γυμναστικός μας Σύλλογος να μπορέσει να αναβαθμίσει το επίπεδο των αθλητικών του εγκαταστάσεων , προσφέροντας καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες στους Αθλητές μας .
Επιτέλους ανοίγει ο δρόμος για την περεταίρω αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Συλλόγου μας .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κυβέρνηση , η οποία άκουσε , εργάστηκε και τελικώς κατέβασε προς ψήφιση την εν λόγω Διάταξη .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής για την υπεύθυνη στάση που επέδειξαν στο θέμα του Γυμναστικού μας Συλλόγου , ψηφίζοντας την σχετική Διάταξη .
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης , ο οποίος ήταν αρωγός , συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάδειξη και επίλυση του θέματος του Γυμναστικού μας Συλλόγου .
Θα θέλαμε όμως πάνω από όλα , να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες Αθλητές και φιλάθλους μας , για την υπομονή που επέδειξαν και παραμένουν πιστοί , τόσα χρόνια , στην Ιδέα του Ηρακλή μας .
Από όλους εσάς πήραμε και παίρνουμε καθημερινά δύναμη .
Την Τρίτη 9/2/21 και ώρα 15.00 η Διοίκηση του ΓΣ Ηρακλή , θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου , όπου εκτός του προκειμένου θέματος θα γίνει και απολογισμός των πεπραγμένων τη τελευταίας διετίας .
Με τιμή
Το ΔΣ του ΓΣ Ηρακλή

Back to Top