Ο Ηρακλής “μπαίνει” δυνατά για τη διοργάνωση του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη!

Οι “κυανόλευκοι” διασφάλισαν την πρόκριση στη φάση των “16” του FIBA Europe Cup και θέλουν να φέρουν στη Θεσσαλονίκη τα παιχνίδια του δικού τους Ομίλου τον Μάρτιο.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ημίθεος, με τις δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια του προκριματικού Ομίλου στο Ντεν Μπος, κατόρθωσε να θεωρεί ως δεδομένη την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup και πλέον διεκδικεί την πρωτιά με νίκη κόντρα στη Βελγική Μονς, προκειμένου να πετύχει ευνοϊκή κλήρωση στην επόμενη φάση.

Η “κυανόλευκη” διοίκηση, πάντως, φέρεται αποφασισμένη να “μπει” δυνατά και αποφασιστικά στη διεκδίκηση της διοργάνωσης του Ομίλου, στον οποίο θα κληρωθεί για τη φάση των “16” ο Ηρακλής, στη Θεσσαλονίκη και προς τούτο θα κινητοποιηθεί οργανωμένα από την ερχόμενη εβδομάδα.

Και η επόμενη φάση, ελέω της πανδημίας, θα διεξαχθεί υπό το καθεστώς “φούσκας” εντός του Μαρτίου, με τη διοίκηση του “Γηραιού” να προτίθεται να κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους φορείς της πόλης, προκειμένου να πετύχει την ανάληψη της διεξαγωγής των αγώνων του Ομίλου η Θεσσαλονίκη, στόχος στον οποίο απέτυχε το φθινόπωρο, όσον αφορά στην προκριματική φάση του Champions League, την οποία είχαν κερδίσει οι Κύπριοι.

Προς την κατεύθυνση της ανάληψης της διοργάνωσης θα συμβάλλει – όπως είναι ευνόητο – σημαντικά η πιθανή κατάληψη της πρώτης θέσης στον Όμιλο του Ντεν Μπος από πλευράς Ημίθεου, καθώς η ελληνική ομάδα θα συμπεριληφθεί στην κατηγορία των “ισχυρών” ενόψει της προσεχούς κλήρωσης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top