Καλύβας: “Σημαντική η ευρωπαϊκή νίκη – Πιο δύσκολος αντίπαλος η Ρέτζιο Εμίλια”

Η τοποθέτηση του “κυανόλευκου” κόουτς για την αναμέτρηση με την Κέρμεντ.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Στέργιος Καλύβας υπογράμμισε:

“Ήταν για εμάς σημαντικό να κάνει η Ομάδα μας μια Ευρωπαϊκή νίκη ξανά, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία.

Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά και την ένταξη δύο νέων παικτών στο rotation, όπως και επίσης ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχή εκτός παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Θεωρώ ότι σήμερα οι παίκτες έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο απ΄ ό,τι στο τελευταίο παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Συνεχίζουμε όμως, καθώς αύριο μας περιμένει ακόμη ένας δύσκολος αγώνας, ακόμη πιο δύσκολος ίσως, και εκεί θα πρέπει να ανταποκριθούμε ξανά.

Ζητούμενο ήταν μην αφήσουμε την Κέρμεντ να σκοράρει, κάτι που κάνει με υψηλά ποσοστά αν την αφήσεις. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πήγαμε και τόσο καλά εκεί. Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά, κάτι που δεν πετύχαμε όσο θα θέλαμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τους πιέσαμε περισσότερο και έτσι πήραμε διαφορά που διαχειριστήκαμε καλά με την εμπειρία μας.

Είναι πολύ σημαντικό να εντάξουμε τους δύο νέους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ομάδα μας. Σίγουρα θέλουν χρόνο τον οποίο εμείς δεν έχουμε αλλά έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να ανταποκριθούν, κάτι που περιμένουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Tα κορίτσια της ακαδημίας μπάσκετ της Αγ. Παρασκευής στο Ιβανώφειο (pics)

Μπάσκετ

Back to Top