Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ενημερωτική ανάρτηση για τις εξελίξεις ως προς την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής – Γιατί είναι κρίσιμη η αυριανή μέρα (19/1).

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου:

ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ Η ΟΧΙ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.
Κρίσιμη μέρα αύριο τρίτη 19/1 για την Γ εθνική.
Ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας <<μαζί με τους λοιμωξιολόγους>> αναφέρουν ότι από τον τρόπο με τον οποίο η επιστημονική επιτροπή θα προσεγγίσει το θέμα, θα εκφραστεί μια «τάση», για το προς τα πού πάνε τα πράγματα.
Ολα τα ενδεχόμενα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.
Να σημειωθεί ότι το πρωτόκολλο έχει ήδη σταλεί από την ΕΠΟ στα σωματεία και στους ειδικούς.
Εφόσον οι λοιμωξιολόγοι εγκρίνουν το πρωτόκολλο που θα κατατεθεί, τότε αναμένεται να ανάψουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις, ενώ αυτό που αναμένουμε είναι αν ισχύσει αρχικά και για την Γ Εθνική.
Επιθυμία των ομάδων είναι να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση, αφού βεβαίως αναληφθούν τα έξοδα έστω της διαιτησίας από την διοργανώτρια αλλά και η βοήθεια στην διεξαγωγή των εβδομαδιαίων τέστ κορωνοϊού που επιβάλλεται να γίνονται όπως στη super league.
Πηγές μας αναφέρουν οτι ίσως πάρει παράταση η επανέναρξη της Γ εθνικής και ο μοναδικός λόγος είναι οτι θέλουν οι λοιμωξιολόγοι να αποφασίσουν αναλόγως με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία τις επόμενες ημέρες,και πόσο μάλλον αν ξεκινήσει και η Football League θα χρειαστεί κάποιες μέρες παραπάνω να περιμένουμε για το <<ΟΚ>> της Γ εθνικής.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top