Ηρακλής: “Αγωνιζόμαστε για το “ΟΚ” της επανέναρξης…”

Ανάρτηση ενημέρωσης του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο
Η ανάρτηση των “κυανολεύκων”:
ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ <<ΟΚ>> ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ
Η Γ.Γ.Α βλέπει θετικά την επανέναρξη αλλά το μεγάλο πρόβλημα που μας έχουν ενημερώσει είναι το οικονομικό, καθώς πάρα πολλά ερασιτεχνικά σωματεία δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος που απαιτούν τα rapid test.
Η ΕΠΟ ολοκλήρωσε ομως το υγειονομικό πρωτόκολλο για την επιστροφή των ομάδων της Γ΄ Εθνικής στις προπονήσεις και εντός των προσεχών ημερών θα το στείλει για έγκριση στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.
Γίνεται μια προσπάθεια απο την τοπική αυτοδιοίκηση να καταφέρει να συνδράμει οικονομικά και να δώσει θετική απάντηση και να ξεπεραστεί κάθε τι πρόβλημα με τα τεστ.
Απο την άλλη οι λοιμωξιολόγοι είναι επιφυλακτικοί όσον αφορά τη σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας, τα οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ευλαβικά τα σωματεία, προκειμένου να μην οδηγηθούμε ξανά σε αναστολή εφόσον υπάρξει επανέναρξη.
Να σημειώσουμε ότι η ΕΠΟ έχει διεξάγει την έρευνά της μέσω της επιτροπής εθνικών ομάδων και ξένων ομοσπονδιών, διαπιστώνοντας ότι σε πολλές χώρες της ευρύτερης περιοχής μας τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διεξάγονται κανονικά και μόνο η Ελλάδα βρίσκεται στη θλιβερή θέση να μην έχει καταστεί εφικτή η επανεκκίνηση ούτε καν της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας αλλα και ποσο μαλλον στις κατωτερες κατηγοριες.
Η διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ μας καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να βοηθήσει την κατάσταση και να δώσει λύσεις να μπορέσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής που το μεγαλύτερο ποσοστό των σωματείων είναι θετικό να παίξουν τηρώντας αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top