Ο αρχηγός διασώθηκε και στο “ναυάγιο” της Πάτρας…

Η θέλησή του για προσφορά επιβεβαιώνεται και με τη “γλώσσα” των αριθμών…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν ο καλύτερος του Ηρακλή στην Πάτρα. Τελείωσε το παιχνίδι με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ, φτάνοντας στο τρίτο του double-double στη φετινή Stoiximan Basket League. Με αυτό ανέβηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, «πιάνοντας» σε αυτήν τον Γιάννη Κουζέλογλου και όντας πίσω μόνο από τον Τζέιμς Ουέμπ της Λάρισας Bread Factory με πέντε. Ο Καββαδάς είχε ανάλογη επίδοση στα τοπικά ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ (13π, 14ρ.) και τον Άρη (13π, 13ρ.).

Ο διεθνής σέντερ ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε, όσα είχε και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

*Τα 200 ριμπάουντ στη Stoiximan Basket League έφτασε ο Εντ Ντάνιελ και τα 100 ο Ολιβιέρ Χάνλαν. Ο Καναδός έγινε ο 37ος παίκτης στην ιστορία του Ηρακλή στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Ο Ηρακλής ισοφάρισε τη μικρότερη επίδοση ranking του φετινού Πρωταθλήματος, έχοντας 41 βαθμούς όσους είχε και το Λαύριο Megabolt στο ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels.

*Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Ηρακλής δεν πήρε ούτε μία φορά το προβάδισμα. Το μικρότερο που είχε στα προηγούμενα 10 παιχνίδια του, ήταν το +3 απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκτός και την ΑΕΚ εντός έδρα.

Πηγή: esake.gr

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top