Ζαντόπουλος: “Συνεπέστατος ο Δρακόπουλος – Nα αποφύγουμε τα χρέη”

Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Τμήματος εξηγεί τα δεδομένα για την προοπτική της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα είπε ο Γιάννης Ζαντόπουλος στον Focus 103,6:

“Οι παίκτες μας κάνουν μόνο ατομικές προπονήσεις μετά από πρόγραμμα που πήραν από τους προπονητές και τους γυμναστές, αλλά εάν αποφασιστεί να επιστρέψουμε στις προπονήσεις, δεν θα μπορούν να είναι έτοιμοι σε μία εβδομάδα, χρειάζονται τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες για να έρθουν σε καλή κατάσταση”.

-Προπονητής θα είναι ο Σπύρος Μπαξεβάνος;

-“Έχουμε συμφωνήσει με τον κ. Μπαξεβάνο και αυτός θα είναι ο προπονητής, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει καμία προπόνηση λόγω της πανδημίας, γι αυτό και δεν έγινε παρουσίαση. Τώρα, δουλεύει μαζί με τον Θαλή Θεοδωρίδη και τους συνεργάτες του και παρακολουθούν καθημερινά τους παίκτες εάν κάνουν σωστά την προπόνησή τους, όσο μπορεί φυσικά κι αυτός”.

-Θα αρχίσει το πρωτάθλημα; Πώς το βλέπετε; Τι σας λένε;

-“Βλέποντας και κάνοντας, αυτή είναι η έκφραση που ακούμε και είμαστε κάθε μέρα σε αναμονή. Εάν βελτιωθούν σημαντικά τα πράγματα με την πανδημία θα παίξουμε. Εάν αυτό γίνει τέλος Φεβρουαρίου, δεν θα προλάβουμε. Πρέπει να αλλάξει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Εμείς κάναμε μια πρόταση, να παίξουμε ένα γύρο και στη συνέχεια να γίνει μίνι πρωτάθλημα με τις 5 πρώτες ομάδες και ο πρωταθλητής να πάει στα μπαράζ. Δεν ξέρω εάν θα προλάβουμε κι αυτό το πλάνο…”

-Ο κ. Δρακόπουλος είναι ο χρηματοδότης της ομάδας; Μέχρι τώρα είναι συνεπής;

-“Ο μοναδικός χρηματοδότης είναι ο κ. Δρακόπουλος και είναι συνεπέστατος. Αυτά που έχουμε συμφωνήσει, τα υλοποιεί πλήρως και είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποφασίσει για το “αύριο” της ομάδας, μόλις ανεβούμε κατηγορία. Αυτός θα μας πει τι θέλει να κάνουμε και εμείς θα ακολουθήσουμε. Δεν έχουμε διώξει όμως, κανέναν άλλο από την οικογένεια του Ηρακλή, αλλά δεν ήρθαν κιόλας να βοηθήσουν πριν την πανδημία. Αυτό που έλεγαν κάποιοι, θα έρθω και θα μπω στο συμβούλιο για να κάνω κουμάντο, δεν θα γινόταν ποτέ. Είπαμε ότι εμείς θα κάνουμε διοίκηση και διαχείριση φέτος και από του χρόνου με την άνοδο, αποφασίζει ο κ. Δρακοπουλος και κανενας άλλος”.

-Υπάρχει περίπτωση μετακόμισης της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, που είναι πολύ ωραίες πλέον;

-“Τώρα έγιναν πολύ ωραία τα γήπεδα, τα είδαμε κι εμείς, Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να πάμε εκεί για προπονήσεις, κανένα απολύτως πρόβλημα, εάν κριθεί αναγκαίο και από τον προπονητή και από τον κ. Δρακόπουλο. Εμείς κάνουμε τις προπονήσεις μας στα γήπεδα του Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος μας τα παραχώρησε ευχαρίστως και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και δεν έχουμε κανένα θέμα να κάνουμε στη Μίκρα τις προπονήσεις, εάν το κρίνουν σωστό οι αρμόδιοι της ομάδας”.

-Υπάρχει θέμα μετακόμισης στο γήπεδο των Λύκων; Το σκέφτεστε;

-“Κοιτάξτε, αυτή την περίπτωση την έχω συζητήσει με τον κ. Δρακόπουλο και το σκέφτεται να αγοράσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις από την τράπεζα, που έχει κάνει κατάσχεση εγκαταστάσεων. Είναι πολύ ωραία η περιοχή και μπορεί να γίνει γήπεδο έως και 10.000 θέσεων, ενώ επιδοτείται η πιθανη ανακαίνιση και μπορεί να μπει σε προγράμματα ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα ψάχνει αυτά ο κ. Δρακόπουλος, τον βοηθάω κι εγώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, ως εφοριακός που είμαι…”

-Έδρα του Ηρακλή βέβαια, είναι το Καυτανζόγλειο…

-“Έδρα ήταν, ιδιοκτησία δεν ήταν! Εδώ ετοιμάζουν να παίξει εκεί ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής θα πρέπει να δει τι θα κάνει. Το γήπεδο των Λύκων είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση για να μην συνδυαστεί ο Ηρακλής που δημιουργούμε εμείς με τον παλιό Ηρακλή, που κουβαλάει εκατομμύρια χρέη, για να μην την πατήσουμε όπως ο Άρης και ξέρω πολύ καλά τι σας λέω. Εάν πάμε για 3 χρόνια στο γήπεδο των Λύκων, τότε κανένας δεν θα μπορεί να συνδυάσει τον παλιό Ηρακλή με τον καινούργιο και να φορτώσει χρέη, γιατί τα χρέη είναι πάρα πολλά και δεν θα μπορέσει να ζήσει η ομάδα. Ξέρω τι σας λέω, η δουλειά μου είναι και το ψάχνω από παντού. Να το καταλάβουν  και οι Ηρακληδείς ότι αυτό που γίνεται και ότι κάνουμε εμείς, το κάνουμε για το καλό του Ηρακλή, αυτό θέλουμε και τίποτα άλλο”.

-Έβγαλε ανακοίνωση ο ερασιτέχνης Ηρακλής πάντως και λέει ότι δεν θέλει το γήπεδο Λύκων, γιατί όλοι πιστεύουν ότι θέλουν να διώξουν τον Ηρακλή από το Καυτανζόγλειo, για να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Γι αυτό, εσείς τι λέτε;

-“Μα, ο ΠΑΟΚ εκεί θα πάιξει ότι και εάν γίνει, εφόσον φτιάξει δικό του γήπεδο. Ποιος θα τον φρενάρει; Το έχουν κανονίσει. Εμείς πρέπει να δούμε το μέλλον αυτής της ομάδας. Να υπάρχει και αύριο. Αυτό θέλουμε. Να μην μπορεί κανένας να έρθει μετά από πέντε χρόνια και να πει ότι με χρωστάει ο παλιός Ηρακλής, πληρώστε με εσείς τώρα, γιατί είστε ίδια ομάδα. Εάν δεν προσέξουμε, αυτό θα γίνει. Κι εξάλλου, αυτός που έχει 600 εκατομμύρια χρέη είναι ο ερασιτέχνης Ηρακλής, όχι η παλιά ΠΑΕ. Θα ήθελε να πω όμως, ότι εγώ δεν είδα σφραγίδα στην ανακοίνωση του ερασιτέχνη, άρα μπορεί να ήταν από κάποιον Ηρακληδέα και όχι επισήμως, γιατί επισήμως νομίζω ότι δεν μπορεί να βγει μια τέτοια ανακοίνωση. Δεν γίνεται να βγει ο Ηρακλής και να κουβαλάμε μαζί μας τις παλιές υποχρεώσεις. Αυτό να το καταλάβουν όλοι και να ακολουθήσουν τη γραμμή που χαράζουμε με τον κ. Δρακόπουλο, που είναι πάρα πολύ ζεστός στην προσπάθεια αυτή”!

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top