- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δρακόπουλος: “Ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής πρέπει να αναγεννηθεί”

Η τοποθέτηση του Θόδωρου Δρακόπουλου στο Metropolis 95,5:

«Πρέπει να γίνει μια «αναγέννηση» του Ηρακλή στο ποδόσφαιρο, διότι χωρίς αυτό δεν επιβιώνουν τα σωματεία. Ο Ηρακλής πρέπει να έχει ένα γήπεδο που να είναι βιώσιμο, γιατί το Καυτανζόγλειο δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο και δεν συμφέρει κιόλας σε αυτές τις μικρές κατηγορίες που ζούμε. Εγώ μπορώ να αγοράσω τις εγκαταστάσεις των Λύκων δεν είναι πρόβλημα αυτό, στους «Χορτατζήδες» δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να γίνει γήπεδο, υπάρχουν χιλιάδες περιορισμοί. Στο «Ιβανώφειο» θέλαμε να κάνουμε κάτι αλλά δεν μας αφήνουν. Το γήπεδο των Λύκων είναι έτοιμο, υπάρχει χώρος και η τιμή είναι προσιτή. 

Το γήπεδο των Λύκων ανήκει σε τράπεζα, όποιος θέλει μπορεί να το πάρει, αν πάω εγώ θα μου πουν ένα ποσό, αν πάει ο κύριος Σαββίδης θα του πουν ένα άλλο. Πρέπει να βλέπουμε μπροστά μας, όχι τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά 25-50.

Ας πάει όπου θέλει ο Ηρακλής, όχι απαραίτητα στους Λύκους. Αν δεν είναι οι Λύκοι, θα είναι άλλο γήπεδο, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε εκεί που είμαστε γιατί υπάρχει κίνδυνος θα θεωρηθούμε συνέχεια της προηγούμενης ομάδας, και δεν θέλουμε καμία επαφή με το παρελθόν. Πρώτα πρέπει να μάθουμε αν γίνει πρωτάθλημα, πρέπει να ξέρουμε από φέτος τι θα γίνει για του χρόνου. Δεν είναι τίποτα βέβαιο ακόμα, δεν ξέρουμε που θα παίζουμε και σε ποια κατηγορία».