Τα ατομικά επιτεύγματα του διδύμου Χάτσερ – Χάνλαν

Και οι επιδόσεις για τους υπόλοιπους “κυανόλευκους”, που έφτασαν σε ρεκόρ, μέσα από τον αγώνα με τη Λάρισα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η στατιστική καταγραφή από τη σελίδα της Λίγκας:

*Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ολιβιέρ Χάνλαν που πέραν των 21 πόντων του, μάζεψε και εννιά ριμπάουντ επίδοση που συνιστά ρεκόρ καριέρας για τον Καναδό στη Stoiximan Basket League. Είχε από επτά στα δύο ματς του περσινού Πρωταθλήματος με τον Ιωνικό Hellenic Coin εντός και την ΑΕΚ εκτός έδρας.

*Ο Ουίλ Χάτσερ πραγματοποίησε την 100ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός έγινε ο 75ος ξένος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που φτάνει σε τριψήφιο αριθμό ενώ είναι ο έβδομος από αυτούς που αγωνίζονται στο φετινό Πρωτάθλημα που το καταφέρνει. Παράλληλα με τα τέσσερα ριμπάουντ του, ο Χάτσερ ξεπέρασε τα 200.

*Με τη μοναδική τάπα του στο σημερινό παιχνίδι, ο Βασίλης Καββαδάς μπήκε στην πρώτη 10άδα των μπλοκέρ του Ηρακλή στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έφτασε τις 32 και ξεπέρασε κατά μία τον Τζον Μπρούγος που έπαιξε με τα κυανόλευκα στην τριετία 1995-98. Παράλληλα ο διεθνής σέντερ έφτασε τις 147 τάπες καριέρας κι «έπιασε» στην 24η θέση της σχετικής λίστας τον Ιάκωβο Τσακαλίδη.

*Τα 800 ριμπάουντ καριέρας στη Stoiximan Basket League ξεπέρασε ο Μιχάλης Τσαϊρέλης που είχε έξι στο σημερινό παιχνίδι.

 

*Ο Εντ Ντάνιελ είχε 3/3 δίποντα σε 5:27 συμμετοχής και με αυτά έφτασε τα 100 εύστοχα σε 46 αγώνες στην καριέρα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός έχει 100/182 (54,94%).

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top