- Bluearena - https://bluearena.gr -

Καλύβας: “Συνεχίζουμε με τα όπλα που έχουμε, αλλά “σκανάρουμε” την αγορά”

Όλα όσα σημείωσε ο Στέργιος Καλύβας:

«Ήταν ένα παιχνίδι ύστερα από μόλις δύο προπονήσεις. Θέλαμε να τονώσουμε το ηθικό των παικτών. Σίγουρα η αλλαγή προπονητή δημιουργεί αναστάτωση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται για αιχμή της προηγούμενης κατάστασης. Έγινε μια αλλαγή και έπρεπε να την διαχειριστούμε.

Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να τρέξουμε. Και αυτό ήταν κάτι έξω από τον τρόπο που αγωνιζόμαστε συνήθως. Θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι στην άμυνα. Στο 3ο δεκάλεπτο μπήκαν δύο μεγάλα σουτ με τον Νέντοβιτς και ύστερα από καλή αμυντική προσπάθεια και εκεί έγειρε η πλάστιγγα. Ο αριθμός των κατοχών μας ήταν 30% επάνω σε σχέση με τον μέσο όρο της ομάδας και της λίγκας.

Ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερο rotation και όσο προχωρούσε το ματς ήtαν ξεκάθαρη η διαφορά. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην EuroLeague. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο στη συνέχεια.

 Η πρώτη σκέψη όταν μπαίνεις σε ένα καινούριο σπίτι, είναι να κάνεις καταγραφή. Δεν ξεκινάς να αγοράζεις. Η δική μου λογική είναι πως τώρα έχω ένα ματς με την Λάρισα και θα πάω με αυτούς που έχω. Οι παίκτες και οι προπονητές είναι υπό συνεχή κρίση. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν. Σε τρία ματς μπορεί να μιλάμε για άλλους παίκτες. Δε χρειάζεται να παίρνουμε αποφάσεις εν θερμώ. Κοιτάμε τι έχουμε. Σκανάρουμε την αγορά».