Νέος κόουτς ο Αστέριος Καλύβας

Ο 43χρονος τεχνικός, με τη μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό ως μόνιμος συνεργάτης των Κατσικάρη και Σφαιρόπουλου, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ημίθεου – Προσωπική επιλογή Δρακόπουλου, που πιστεύει απόλυτα στον προπονητή, που ήθελε και ως διάδοχο του Καστρίτη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Αστέριος Καλύβας είναι ο νέος κόουτς του Ημίθεου, ένας πολύ κατηρτισμένος μπασκετικά τεχνικός, που γνωρίζει άριστα την ομάδα, όντας συνεχώς στους αγώνες της στο Ιβανώφειο, μετά την αποχώρησή του, ως τεχνικός συνεργάτης του Καστρίτη.

Ο 43χρονος κόουτς αποτελεί προσωπική επιλογή του Θόδωρου Δρακόπουλου, ο οποίος πιστεύει πολύ στον συγκεκριμένο προπονητή και τον ήθελε, μάλιστα, για διάδοχο του Καστρίτη, όταν ο τελευταίος έλυσε πέρσι τη συνεργασία του με την ομάδα.

Τότε, ο πρόεδρος της ΚΑΕ έδωσε την ευκαιρία σε μία αντίστοιχη περίπτωση προπονητή, όπως του Αστέριου Καλύβα, αυτήν του Ηλία Καντζούρη, ο οποίος επίσης είχε γεμάτο “παλμαρέ” συνεργασιών ως μέλος τεχνικών team, ιδίως στο εξωτερικό και αναζητούσε την ευκαιρία στο head coaching.

Το ίδιο ισχύει και για τον νέο κόουτς των “κυανολεύκων”, ο οποίος θεωρείται εξαιρετικά κατηρτισμένος μπασκετικά, με βιογραφικό γεμάτο με υψηλού επιπέδου συνεργασίες ως μέλος τεχνικών επιτελείων και ως μόνιμος τεχνικός συνεργάτης των Κατσικάρη και Σφαιρόπουλου, ενώ υπήρξε και μέλος του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Ομάδας.

Στο Ιβανώφειο κάνουν λόγο για την καλύτερη δυνατή επιλογή, στο πρόσωπο ενός μπασκετανθρώπου γεμάτου γνώσεις και με σφοδρή επιθυμία να αριστεύσει κρατώντας τα τεχνικά ηνία του καλαθοσφαιρικού Ημίθεου…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top