Ζαντόπουλος: “Θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας με την επάνοδο του κόσμου”

Ο πρόεδρος των “κυανολεύκων” αναφέρεται στην πρόταση της ομάδας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και στο θέμα της επιστροφής ενός μικρού ποσοστού φιλάθλων στις κερκίδες.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Όσα σημείωσε ο Γιάννης Ζαντόπουλος στο Metropolis 95,5:

«Περιμένουμε να αρχίσει η δράση. Όλοι μας το περιμένουμε και αν ξεκινήσει θα κάνει καλό σε όλους μας. Ο Ηρακλής αυτή την ώρα υποφέρει και ανυπομονεί να αγωνιστεί και ο κόσμος τον περιμένει για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αρχές Ιανουαρίου αναμένονται να αρχίσουν οι προπονήσεις κι εφόσον γίνει αυτό μετά από 3-4 εβδομάδες θα γίνει η επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνουν όλες οι αγωνιστικές. Δεν βγαίνει στο χρονικό διάστημα που υπολείπεται.

Εμείς δεν θα λέγαμε όχι να γίνει κανονικά το Πρωτάθλημα. Εμείς κάναμε μία πρόταση να γίνει μόνο ο πρώτος γύρος στον όμιλό μας και οι πρώτες πέντε να παίξουν μεταξύ τους για να πάνε στα μπαράζ. Νομίζω πιο δίκαιο είναι αυτό και σωστό και θα απονεμηθεί δικαιοσύνη. Επειδή χρόνος δεν υπάρχει θα κερδίσουμε επτά παιχνίδια και δυο μήνες. Ειπώθηκαν κι άλλα πράγματα στην τηλεδιάσκεψη και η Ένωση θα κάνει μια πρόταση και αφορά τα οικονομικά για τα rapid test.

Το εξοδολόγιο μπορεί να μειωθεί και με κάλυψη διαιτησίας. Ήταν μια ωραία πρόταση της ΕΠΣΜ, για τις μετακινήσεις των διαιτητών. Εκτός από την αμοιβή τους δηλαδή, αντί για 0.70 το χιλιόμετρο για το ταξί, να κοστίζει προς 0.30 το χιλιόμετρο η μεταφορά με δικό τους μέσο. Ή οι παρατηρητές και γιατροί αγώνων να είναι από ίδια Ένωση. Τέθηκε το θέμα επιχορήγησης από ΕΠΟ ή ΕΟΔΥ για τα τεστ κορωνοϊού, ή από Δήμους και Περιφέρειες».

Για το θέμα επαναφοράς του κόσμου στα γήπεδα: «Μακάρι να ξεκινήσουμε, θα αλλάξει η ψυχολογία μας. Εύχομαι σε όλους υγεία, καλές γιορτές και επάνοδο στις ομαδικές προπονήσεις. Στην τηλεδιάσκεψη συζητήσαμε και για ενδεχόμενο παρουσίας κόσμου στην κερκίδα. Αν δεν είναι εφικτό το 30%, ας είναι της τάξης του 20%, πάλι είναι προτιμότερο».

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top