- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πουρτουλίδης: “Θα είμαι παρών σε κάθε προσπάθεια του Ηρακλή”

Όσα είπε ο Νίκος Πουρτουλίδης στην ΕΡΤ3:

«Υπήρξε σήμερα μια τηλεδιάσκεψη με πρωτοβουλία πολλών ποδοσφαιριστών από όλους τους ομίλους της Γ Εθνικής, λόγω της αγάπης μας για το ποδόσφαιρο και των δυσκολιών που υπάρχουν ώστε να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις ή διαβεβαιώσεις για το Πρωτάθλημα.

Έγινε μια καλή και μεστή συζήτηση. Αυτό που εκλάβαμε είναι ότι θα γίνουν όλες οι προσπάθειες ώστε να πρωταθλήματα να τελειώσουν, μόλις υπάρξουν οι διαβεβαιώσεις από τους ειδικούς».

Προτιμώ να είμαι ρεαλιστής. Θα πάμε ανάλογα με το τι πουν οι ειδικοί. Πρέπει όμως να είμαστε προετοιμασμένοι. Θέλουμε να τους δείξουμε το πρόβλημα που υπάρχει τους τελευταίους δύο μήνες. Δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θα πρέπει να υπάρξει ένας προγραμματισμός ώστε να ξέρει και η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής.

Αυτή είναι η πρώτη χρονιά μου σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όμως όταν μιλάμε για τον Ηρακλή, μου είναι τελείως αδιάφορο. Έχει δυσκολίες η κατηγορία. Κάθε αρχή και δύσκολη. Πιστεύω όμως στη θέληση, στον προγραμματισμό και στον κοινό στόχο. Στο τέλος, θα πάνε όλα καλά και θα έχει δημιουργηθεί κάτι δυνατό. Αυτός ήταν και ο λόγος που είπα θα επιστρέψω. Οποιαδήποτε προσπάθεια έχει μέσα τον Ηρακλή, εμένα θα με βρει εκεί».