Η ολοκληρωμένη πρόταση του Ηρακλή για την επανέναρξη

Ο Γιάννης Ζαντόπουλος κατέθεσε στην τηλεδιάσκεψη πλάνο επανεκκίνησης της Γ΄ Εθνικής, με μίνι πρωτάθλημα των πέντε πρώτων του πρώτου γύρου, αντί διεξαγωγής δευτέρου γύρου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου για την τηλεδιάσκεψη και την πρόταση του προέδρου της ομάδας:

Πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη 18:00 με 20:00 με τους εκπροσώπους των 8 ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας.
Ο λόγος για τους Ηρακλή, Εθνικό Σοχού, ΑΕ Ευόσμου (παίζουν στον 1ο όμιλο), Μακεδονικό, Αγροτικό Αστέρα, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Θερμαϊκό Θέρμης και ΠΑΟ Κουφαλίων (από τον 2ο όμιλο).
Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε απο τόν πρόεδρο Κ. Ζαντόπουλο.
Οι προτάσεις πολλές αλλά και ουσιαστικές για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Χαρακτηριστικά ακούστηκε:
Τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα θεσπίσει η πολιτεία και ότι θα πρέπει η ΕΠΟ να μειώσει τα έξοδα διαιτησίας, να καλύψει μέρος των μετακινήσεων και να λάβουν έκτακτη επιχορήγηση από την πολιτεία ή την περιφέρεια ή την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ακόμα αναφέρθηκε θέμα και για τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους πρέπει να βρεθεί ο τρόπος ώστε να λάβουν κάποια οικονομική βοήθεια καθώς είναι πολλούς μήνες υποχρεωτικά σε απραξία.
Ολα αυτά βέβαια με συνεννόηση με την ΕΠΟ και τους λοιμωξιόλογους να έχουν τον πρώτο λόγο ίσως τελικά έχουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.
Η πρόταση Ζαντόπουλου
Ο πρόεδρος ο Κ.Ζαντόπουλος πρότεινε συγκεκριμένα την διεξαγωγή μόνο του α’ γύρου και στη συνέχεια, οι πρώτες πέντε ομάδες να δώσουν ένα μίνι πρωτάθλημα οκτώ αγωνιστικών για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα συμμετάσχει στα μπαράζ.
«Πρέπει να επανεκκινήσει το Πρωτάθλημα για να αλλάξει η ψυχολογία όλων μας», τονίζουν χαρακτηριστικά στον Ηρακλή.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top