Οι επαφές με τον Τόμιτς, ο Μανωλόπουλος και ο… “δύσκολος” Ζούρος

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση εξεύρεσης του νέου τεχνικού ηγέτη στον μπασκετικό Ηρακλή.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Όπως αποκαλύψαμε σε χθεσινή ανάρτησή μας, στο “παιχνίδι” της διαδοχής του Βαγγέλη Ζιάγκου “μπήκε” και ο Μίλαν Τόμιτς και μάλιστα οι ιθύνοντες των “κυανολεύκων” σήμερα (21/12) έχουν επαφή με τον Σερβοέλληνα κόουτς, προκειμένου να συνεξεταστεί το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Παράλληλα, σήμερα γίνονται συζητήσεις και με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος εξ αρχής είχε θέσει την πιο ισχυρή υποψηφιότητα για την ανάληψη της “κυανόλευκης” τεχνικής ηγεσίας, καθώς και επιθυμεί να αναλάβει τον Ηρακλή και σημαντική οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών δεν υφίσταται.

Η πρώτη περίπτωση, με την οποία πραγματοποιήθηκε προσέγγιση ήταν αυτή του Ηλία Ζούρου, με τον 54χρονο κόουτς, με τη μακρά εμπειρία στους ευρωπαϊκούς πάγκους και στις κορυφαίες διοργανώσεις, να αποτελεί “ευσεβή πόθο” για τον Θόδωρο Δρακόπουλο.

Θεωρείται δύσκολη περίπτωση (το κασέ του κινείται περί τα 10.000 ευρώ μηνιαίως), αλλά η επαφή δεν χάνεται, οι προσεγγίσεις συνεχίζονται και όλα, αλλά και όλοι εξακολουθούν να βρίσκονται στο παιχνίδι της διαδοχής…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μαζί με τους οπαδούς του ΠΑΣ στο Ιβανώφειο” (pic)

Μπάσκετ

Back to Top