- Bluearena - https://bluearena.gr -

Asvestochori Club: “Συσπείρωση όλων των δυνάμεών μας!”

Η ανάρτηση – ανακοίνωση του Asvestochori Club και οι χαρακτηριστικές εικόνες, που τη συνοδεύουν:
“Δεν θα θέλαμε να μπούμε σε λεπτομέρειες για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ούτε να πάμε σε συγκρίσεις τύπου “εμάς μας έκαναν έτσι ενώ αυτούς αλλιώς” γιατί πολύ απλά ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ, έχουν όνειρο να κατακτήσουν τίτλους και να έχουν επιτυχίες. ΕΜΕΙΣ έχουμε ένα απλό όνειρο, να δούμε την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ μια γροθιά και να κυνηγήσουμε την δικαίωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα. Ένα ποδόσφαιρο που δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το πόσο απλά και εύκολα το εξαφάνισαν. Έναν ερασιτέχνη που τον κλείδωσαν εδώ και πολλά χρόνια γιατί άτομα, πρόσωπα (που σουλατσαρουν στην πόλη ελεύθεροι και ωραίοι) έκαναν τα δικά τους. Πεθαμένος και ο ερασιτέχνης λοιπόν. Μια ακίνητη περιουσία, η μεγαλύτερη αθλητικού συλλόγου στην χώρα, την οποία για πολλές δεκαετίες μας την παρουσίαζαν πάντα προβληματική για τον Χ, ψ λόγω και εδώ και πολλά χρόνια σε καθεστώς ομηρίας και με μια μόνιμη απειλή ότι θα μας την πάρουν!!
Εμείς τι κάνουμε για όλα αυτά αδέρφια;; Μαλώνουμε αν έπρεπε να μείνει ο Ντέιβις και ο Σουλερ στο μπάσκετ,αν η μπουτίκ πουλάει όμορφα μπρελόκ ή όχι, αν οι σύνδεσμοι κάνουν ψηστηρια για να κρατήσουν ζωντανό το κομμάτι τους και γενικά με οτιδήποτε ΜΑΛ… υπάρχει!
Επειδή ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ο μεγαλύτερος και ιστορικοτερος ΣΥΛΛΟΓΟΣ στην Ελλάδα, επειδή ο ΛΑΟΣ μας όταν θέλει είναι ο καλύτερος και εξυπνοτερος όλων, επειδή μιλάμε για τον τεράστιο ΗΡΑΚΛΗ μας καλούμαστε ΟΛΟΙ να συνέλθουμε και να σοβαρευτουμε και να παλέψουμε, να αγωνιστούμε, για να καταφέρουμε τον μοναδικό μας στόχο, την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΜΑΣ. Μοναδικός στόχος που δυστυχώς ΔΕΝ καταφέραμε ποτέ να τον πετύχουμε. Αδέρφια φανταστείτε τι θα γίνει αν επιτέλους καταφέρουμε να τον πετύχουμε και να υπερασπιζομαστε όπως πρέπει κάθε φορά τα συμφέροντα του συλλόγου μας. Τι να μας πουν τα τσιγγινα, τα χάρτινα ή όπως αλλιώς τα χαρακτηριζουν όλοι αυτοί; Μιλάμε αδέρφια για την απόλυτη ΚΑΥΛ….
ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ
ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ…
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
ΥΓ:Έχουμε και μεις την φώτο με Ουντινεζε!!
ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
BV 64″.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Την ποινή του απευθείας υποβιβασμού επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Ηρακλή για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας."