- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γεράκης: “Κλείνουμε χορηγίες με πολυετή προοπτική”

Η τοποθέτηση του Γιώργου Γεράκη στο Metropolis 95,5:

«Μπορεί αυτό το διάστημα να μην έχουμε αγωνιστική δράση, αλλά έχουμε διοικητική δράση για να προετοιμάσουμε το έδαφος και να υπάρχει εμπιστοσύνη από τον κόσμο σε αυτό. Ο Ηρακλής δεν είναι απλά ένας σύλλογος, πρεσβεύει πολλά πράγματα και πρέπει να είναι παντού μέσα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας, να κλείσουμε χορηγούς γι’ αυτό και μιλάμε καθημερινά με επιχειρηματίες για να έρθουν κοντά σε αυτή την νέα προσπάθεια» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κανονικά θέλαμε δέκα χορηγούς, τώρα με τα προβλήματα που υπάρχουν είμαστε κοντά στους τέσσερις με πέντε, μένουν μόνο τα τυπικά. Όλοι το ξέρουν, ένας είναι ο Σκλαβενίτης. Έχουμε κάνει επαφές, μένει να βρεθούμε από κοντά, όταν μειωθούν τα κρούσματα κορωνοϊόύ. Ο Σκλαβενίτης είναι κατά της διαφήμισης, δεν είναι αυτή η τακτική τους, ίσως βάλουμε στη φανέλα, και όχι στο γήπεδο, αλλά θα το δούμε αυτό.  

Και οι άλλες εταιρείες που μπήκαν και άλλες που θα έρθουν θα είναι πολύ δυνατές. Δεν ψάχνουμε λύσεις για έξι μήνες, ψάχνουμε επιχειρηματίες που θα είναι κοντά μας για χρόνια. Με τον κορωνοϊό λέμε άλλα το πρωί και άλλα το βράδυ, πάμε βήμα βήμα. Ο κόσμος περιμένει την αγωνιστική δράση και εμείς, τότε, θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα μαζί τους για να εμπιστευτούν περισσότερο αυτό που γίνεται. Θέλουμε να οχυρώσουμε τον Ηρακλή και να καταλάβει ο κόσμος ότι γίνεται σοβαρή δουλειά».