- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μελετά στοχευμένη μεταγραφική ενίσχυση ο Μπαξεβάνος

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί και να σκέπτεται με δεδομένη την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής, ασχέτως αν – μέχρι στιγμής – δεν υφίσταται μία τέτοια βεβαιότητα.

Υπό αυτήν τη λογική, ο κόουτς των “κυανολεύκων”, μπορεί να διατηρεί ως βασικό μέλημα την – έστω και εξ αποστάσεως – επαφή του με το ρόστερ της ομάδας και την καλύτερη δυνατή οργάνωση της επικείμενης προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο είναι παράλληλα υποχρεωμένος να μεριμνά και για τον τομέα της ενίσχυσης.

Κοινό τόπος όλων, όσοι παρακολούθησαν την έναρξη της προσπάθειας του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αποτελεί το συμπέρασμα ότι η ομάδα δεν εμφανίστηκε τόσο ισχυρή σε αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να αποτελεί το αδιαμφισβήτητο φαβορί για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατά συνέπεια, ο Σπύρος Μπαξεβάνος, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και την ανάλογη διάθεση από τη διοίκηση, μελετά στοχευμένες κινήσεις μεταγραφικής ενίσχυσης “από το πάνω ράφι”, προκειμένου να εν τάξει το δυναμικό του Ημίθεου ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενταχθούν άμεσα στον μηχανισμό λειτουργίας της ομάδας και θα προσδώσουν αυτήν την ανωτερότητα έναντι των ανταγωνιστών της κατηγορίας, κάτι, που επιζητούν οι “κυανόλευκοι”, προκειμένου να μην απωλέσουν την ευκαιρία ανόδου.

Πρόκειται για τρεις με τέσσερις κινήσεις, οι οποίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν, αν και εφόσον επισημοποιηθεί η απόφαση για επανέναρξη της δράσης στην κατηγορία, έστω και τον Φεβρουάριο…