Ο Ρόβας διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Σλοβενίας (vid)

O Σερραίος σέντερ φορ, που συνδέθηκε με τον Ηρακλή, τα πηγαίνει θαυμάσια στην περιπέτειά του στο εξωτερικό.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Το αφιέρωμα του soccerpractor.blogspot.com στην πορεία του Χρήστου Ρόβα στο σλοβενικό πρωτάθλημα:

Ο πρώτος σκόρερ της Tabor Sezana στην Α΄ Σλοβενίας, που είναι 5η και απέχει πέντε βαθμούς από την έξοδο στην Ευρώπη, είναι ο Χρήστος Ρόβας.

Ο 26χρονος Σερραίος επιθετικός, που εντάχθηκε το καλοκαίρι στους Σλοβένους, έχει πετύχει 5 γκολ, 4 στο πρωτάθλημα (το ένα απέναντι στην ομάδα του πρώην προπονητή του, Μάουρο Καμορανέζι, τη Μάριμπορ) και 1 στο Κύπελλο (μοίρασε και δυο ασίστ) και βρίσκεται υψηλά στο ranking των Ελλήνων σκόρερ.

Για τον Ρόβα, που πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ στη Δόξα Δράμας μέχρι τη διακοπή του Μαρτίου στη Σούπερ Λιγκ 2 (6 γκολ σε 17 εμφανίσεις) και παλιότερα αρχισκόρερ του Ηρακλή στη Γ΄ Εθνική (πριν μια τριετία, με 31 γκολ, ενώ είχε 5 την επόμενη στη Β΄ Εθνική σε επίσημες διοργανώσεις), ηχούν ήδη «σειρήνες» ενόψει Γενάρη, αλλά ο ίδιος δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη πρόταση, μένοντας αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την Tabor.

«Ο Ρόβας πέτυχε 40 γκολ σε μια τριετία και 72 εμφανίσεις με τις δυο προηγούμενες ομάδες του» τόνιζε το καλοκαίρι η ανακοίνωση της ομάδας του Έλληνα “πιστολέρο”, που βλέπει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να ανεβαίνουν και άλλο.

 

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του Ρόβα στο πρωτάθλημα,  το οποίο «ανέβασε» ο ίδιος στα social media.

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top