- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο Καββαδάς συνεχίζει τις εντυπωσιακές επιδόσεις, χωρίς συμπαραστάτες…

Ο Βασίλης Καββαδάς κέρδισε πολλές μάχες μέσα στις δύο ρακέτες και «φορτώνοντας» τους παίκτες της ΑΕΚ με 10 φάουλ, σημείωσε νέο ρεκόρ περιόδου. Το προηγούμενο ήταν τα εννιά που κέρδισε ο Βασίλης Τολιόπουλος στον αγώνα του Ιωνικού Hellenic Coin με το Μεσολόγγι Baxi στην 3η αγωνιστική.

Το πιο σημαντικό όμως επίτευγμα του χθες, ήταν αυτό που σημείωσε με δίποντα. Είχε 8/10 με τα οποία έφτασε τα 500 εύστοχα στην καριέρα του στη Stoiximan Basket League. Έχει πλέον 500/782 (63,93%).

Σε διπλό επίτευγμα έφτασε μέσα από το ματς με την ΑΕΚ και ο Ολιβιέρ Χάνλαν…

*Ο Καναδός γκαρντ με τους 15 πόντους που σημείωσε, έγινε ο 24ος παίκτης στην ιστορία του Ηρακλή στη Stoiximan Basket League που έφτασε τους 400.

*Έχοντας 3/7 δίποντα, έγινε ο 28ος παίκτης στην ιστορία του Ηρακλή στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε τα 100. Έχει 100/196 (51,02%).

Ακόμη…

*Ο Σκοτ Σαγκς σημείωσε οχτώ πόντους με τους οποίους ξεπέρασε τους 400 στην 32η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Το παιχνίδι του Ιβανωφείου είχε ελάχιστους αιφνιδιασμούς και ο Ηρακλής έμεινε χωρίς σκορ στο transition, σημειώνοντας αρνητικό ρεκόρ περιόδου. Τρεις είχε σήμερα η Λάρισα Bread Factory κόντρα στον Ιωνικό Hellenic Coin και στις προηγούμενες αγωνιστικές δύο φορές το Περιστέρι και από μία Ηρακλής και Λαύριο Megabolt.

*Στη μηδενική επίδοση πόντων από αιφνιδιασμούς για τον Ηρακλή, κρύβεται και μία εντυπωσιακή σύμπτωση. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και για το περσινό Πρωτάθλημα στην ίδια αγωνιστική (7η), στο ίδιο γήπεδο (Ιβανώφειο), με τον Ηρακλή να μην βρίσκει σκορ στο «ανοιχτό» γήπεδο. Ήταν μία από τις πέντε μηδενικές επιδόσεις της περσινής σεζόν.